40 парчета за Коледа, ако ти е писнало от Марая Кери

Честита нова Коледа!

0 коментара Сподели:

Коледа без коледни песни е като Нова година без шампанско. Добре, това сравнение може и да не ни се получи чак толкова добре, но идеята е ясна – едното не може без другото, каквото и да си говорим. Значи ли обаче това, че коледните песни задължително трябва да бъдат All I Want for Christmas is You и Let it Snow? Ами, ако тази Коледа настроението ти те е отвело до някоя топла страна или вместо с шумни сбирки със семейство и приятели искаш да си останеш сам у дома? Ако хич не ти се украсяват елхи, а предпочиташ най-накрая да се пробваш да направиш оная DIY лампа, която видя в Инстаграм?

Всичко е наред, Коледа е твоя и можеш да правиш с нея каквото си поискаш.

И когато разбереш какво искаш, отбий се в Deezer – музикалната стрийминг платформа. Там има фон за всяко настроение и всяка Коледа, а по-надолу ти пускаме специално създадената коледна плейлиста на Telenor. Признаваме, имаме любими парчета в нея и даже леко се изненадахме, че има и други (яки) хора освен нас, които предпочитат да прекарват декември на фона на Gorillaz вместо на Марая. Още повече – в плейлистата е любимото на мнозина в офиса парче за лудницата преди празниците – If I had a Hammer. 

Пускаме ти парчетата, с които следващите близо 3 часа ще ти бъдат песен и ти подсказваме, че Коледния дух и Духът от златната лампа не са задължително две различни духчета, по-скоро зависи дали търсиш под елхата или на входа на някоя пещера.

Можеш да активираш Deezer с план Тотал+ от Теленор, за да си слушаш музика и да чуваш звънчета, без значение кой ден от годината е! 

Честита нова Коледа!

 

Ние избрахме тази година да сме в Ню Йорк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *