Какво ти трябва, за да стане твоят дом твоята крепост?

Живеем между четири стени, нека бъдат здрави..

0 коментара Сподели:

"Здравословен живот" винаги звучи равно само на стриктно хранене и много спорт. Извън тази стигма има куп фактори, които са важни за здравето ни. Светоусещането, близките ни хора и работата са само част от условията за добър живот. Заобикалящата ни среда обаче със сигурност е в топ 3 на най-важните точки за "здрав дух в здраво тяло". Вкъщи или в офиса – вечно сме поставени "между четири стени". Но поне имаме право да изберем най-добрата "собствена стая". Със специалистите за по-добър живот от Баумит ви разказваме за

най-важните фактори, с които да направим жилището си своя ежедневен рай. 

Фактор номер едно със сигурност е влажността на въздуха. Лошият гост – мухълът, е навестявал всеки от нас поне веднъж. През последните години, колкото и да слушаме за правилна изолация – факт е, че тя е жизненоважна за добрия живот. Добрата топлоизолация има мигновен ефект върху влажността на въздуха и така климатът на домашния уют остава все толкова прекрасен. Така неканеният гост много по-трудно ще се намести в ъгълчетата на дома ни. 

Постоянна температура = постоянен комфорт.

Виж повече: Междузвездни интериорни намеси

Това е втората теорема на добрата изолация. Топлина през зимните дни и прохлада между четири стени през лятото са най-важните резултати от нея. Така страшната дума климатик (и по-страшното – "и един за другата стая") автоматично отпада, защото у дома ни чака бленуваният оазис в горещината. 

Естетиката на един дом започва отвън навътре.

Виж повече: Терасата – склад или зона за релакс

А възможностите за експресия на душата във фасадното изолиране са безкрайни. Най-шантавите ви дизайнерски мечти са напълно постижими. Ако искате слънцето да изгрее в сивотата на блока ви, това е оптималният вариант. Именно в това направление от Баумит са готови да сбъднат всичките ни мечти с разнообразието си от структури, над 800 цвята и постигане на уникални повърхности. 

За да сложиш табелка на жилището си "Моят дом, моята крепост", трябва да го превърнеш в такава.

Началото винаги е трудно и е по-добре да намерим някого, на когото да се доверим. Вече почти 20 години Баумит с истинска любов отсяват най-оригиналните фасадни решения у нас. Те добре знаят, че най-важното за една фасада е, тя да пази здравето на жителите на всеки дом. Затова и залагат тази теза в своята концепция. Най-добрите български фасадни решения пък се презентират на международния конкурс за Баумит фасади Life Challenge. А ние вярваме в максимата "Здрав дом, здрав дух, здраво тяло".Затова  със специалистите за по-добър живот от Баумит ви казваме, че дори поставени между четири стени, винаги има начин да направим средата си поне една идея по-слънчева.

Да мислиш извън вкъщи

Ето и как изглеждат най-модерните жилища в Ню Йорк

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *