В София през уикенда: 31 май – 02 юни

72 часа градско разпускане

  • 31.05.2019
  • от Симона Пенчева

Уикенд програма за всички, които не са на морето, но искат да прекарат добре. Идните дни ни предстоят вкусни авантюри, музика и нощен живот за ценители. Къде да намериш това, което търсиш, виж в селекцията ни с най-готините събития за уикендните 72 часа удоволствие.

ОТКРИВАНЕ НА ORYZA - НОВИЯТ КАМИОН ЗА ХРАНА! BY ANDRÉ TOKEV
Събота и неделя, 11 часа, Женски пазар

Фенове сме на симпатично изглеждащите, предлагащи вкусотии камиони за храна, които срещаме на любимите места. Този уикенд към отбора влиза и ORYZA – новият камион за храна с гурме рецепти, изготвени от шеф Андре Токев. Апетитните им предложения са здравословни, без глутен и лактоза и винаги вкусни, с характер, отразяващ любовта и вълнението от кулинарията.

ELMA BAZOOKA AT BAR BILKOVA
Събота, 10 часа, „Билкова“

От бар „Билкова“ ни приканват да отпуснем душа и да се присъединим към празника като вече пораснали деца, все още твърдо готови за беладжийстване. Музикален тон ще даде красивото присъствие на Elma Bazooka зад DJ пулта. Небрежно ще разпуснем в еклектика от електро/денс/афро звучене, с много вокални украшения и препратки от близко и далеч. Призивът на домакините е „Нека бъде лекота“, а ние те очакваме за подобаващ старт на вечерта.

RUSHI LIVE AT CLUB TERMINAL 1 - 1ST OF JUNE 2019!
Събота, 21 часа, Terminal 1

Секси продължение на вечерта намираме в Терминал 1, където Руши превзема сцената с лайв концерт и нещо ПСИХО. Очертава се изненадваща и раздвижена вечер в компанията на лайв банда в уникален състав - Иво Чалъков (Gravity Co., ApeMen), Васил Вутев (Soulization, Dayo), Денис Попстоев - синтове и програминг, Катя Кръстева и Елена Сиракова – беквокали.

СЕДМИЦА НА ГЕРОИТЕ: МАЛКИТЕ ГЕРОИ
Неделя, 10.30 часа, „Музейко“

Ако се чудиш къде да заведеш всички приятели от 5 до 16 години, отговорът е ясен – „Музейко“. Не се съмняваме, че събитието може да е любопитно дори и за теб, защото, както ни напомнят от екипа, за доброволчеството и желанието за промяна възраст няма. Програмата ще включва няколко мисии, в едната от които ще се майстори дървена хранилка за птици, както и открит урок за езика на животните с Dare 2 care animals.

KONCEPT NIGHT ONE
Събота, 11 часа, Koncept Space

Ако и ти си падаш по партитата извън рамките на обичайното, тази събота ще се срещнем да обменим техно вибрации в Koncept Space. Локацията открива с еклектичния техно артист и продуцент Левон Винсент. До него ще застанат двама обещаващи артисти на местната техно сцена - Raredub и Risto. Ще се видим там.

7 начина да пътуваш безплатно в градския транспорт.

John Wick и изкуството да риташ задници.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.