В София през уикенда: 19 – 21 април

Този уикенд цъфтим и пием… за спорта

  • 19.04.2019
  • от Симона Пенчева

Събитията предвещават да са интересни и да ни разходят в света красивия интериор, ръчно изработените съкровища, няма да изпуснем също любимия базар за винили и какво ли не още, но внимавай, защото спИртният и спортният дух заплашват да превземат терена.

На горния рафт
Събота, 10 часа, Централен военен клуб

Финалния щрих, който търсим, за да се почувстваме пролетни и уникални, ще намерим на базара за бижута и аксесоари във Военния клуб. Още в събота сутринта с бодра крачка отиваме да намерим своето си нещо, създадено специално да допринесе за визията и настроението ни от специално подбраните дизайнери и участници във феста… пък че ще го разхождаме напред-назад цял уикенд, е ясно.

SOFIA VINYL FEST Vol.2 - 20 April 2019
Събота, 10 часа, Женския пазар

Взели перфектния аксесоар, се понасяме към Женския пазар, примамени от идеята за някоя яка плоча, която да ни допълни колекцията или пък да се превърне в перфектния подарък за наш близък. Фестът ще бъде под звуците на винил селекцията на Lazy Face, DJ Alphabet, Rawn`n`Roll 45s Set, така че си го представяме чудно дневно купонче за съботния следобед навън в града.

Пия за спорт 2019
Неделя, 11 часа, BAUHAUS Arena

Любимите бармани се събират да поцъкат на дневна светлина. Ежегодното футболно дерби стана запазена марка на всички почитатели на лежерно почерпените и не само приключения, пък било то си спортни. Турнирът събира и много от познатите лица пред бара, така че няма какво да те убеждаваме, ти си знаеш - ще се видим там. 

Fika Interior Market
Събота и неделя, 11 часа, Спутник

Точно когато искаш да освежиш дома си с нещо ново и вдъхновяващо, на помощ идва Fika Interior Market с точната селекция красоти, които да стоплят душата ти и да запролетят мислите ти. В няколкото тематични корнера ще видиш антикварни, употребявани интериорни вещи и аксесоари, български и чуждестранни марки, които произвеждат качествени интериорни продукти, като килими, кашпи, текстил, керамика и други. Всичко това с божествени коктейли и напитки от Спутник, както и вкусни печива.

Spring Welcoming @SOHO | HANDMADE DESIGN MARKET.
Събота и неделя, 11 часа, SOHO Sofia

В уикенда на цветята мантрата е handmade, handmade, а хубавото такова е събрано в SOHO. Любимото пространство ще се превърне в пресечна точка за български дизайнери и хората, които ценят качеството, естетиката и вниманието към детайла на дрехите, аксесоарите, предметите и декорацията около себе си. Ще им се насладим в компанията на приятна музика и приятели.

Гласувай и спечели пътуване до Мадрид и билети за BOILER ROOM

Модни върхове в земни тонове

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв