В София през уикенда: 12 – 14 април

Пролет пукна…

  • 12.04.2019
  • от Симона Пенчева

Този уикенд се преобразяваме. Ако още се чудиш защо пролетта ни е любим сезон, то идните дни усети и сподели с нас магията на преобразяването. Топли и свежи чувства и емоции, бушуващи в нас, ще облечем цветно и красиво от най-готините стрийт гаражни разпродажби, подкрепяйки идеята за zero waste гардероб. В допълнение сме ти наредили и готините парти локации, на които да запролетиш социалния си живот.

SUPERFRIENDS WITH LAYLLA DANE & BOSHA
Петък, 23.59 часа, EW Studio

В петък се събираме, за да политнем към Космоса, да достигнем трето и пето измерение в любимото студио. Заредили сме положително всяка частица от нас и нямаме търпение да я споделим в часовете около пулта, където очакваме Laylla Dane и Bosha. Не се колебай и ела да се изстреляме в орбитата на електронната музика… заедно.

SPRING BLOGGERS SALE
Събота и неделя, от 11 часа, The House

Този уикенд сме в The House, където ще има коктейли от Travel Cocktails, американски палачинки, музика за добро настроение с Pavel (The Smugglers Collective), барбекю благодарение на Barbecue Brothers и още куп изненади. Освен дрехи ще има и селекция от техника, книги и други щуротии, които си заслужават да бъдат споделени. Очакват те всякакви готини одежди на Биби GIRLS WE ARE, Polya Nikolova Keep it stylish, Ири When You Wonder What To Wear и Ипси Kitty from the city.

ДЖАЗ И ФОТОГРАФИИ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ
Събота, 11 часа, PhotoSynthesis

Ако искаш да преживееш и да подариш различно усещане и преживяване на най-малките, а защо не и за себе си, няма две мнения – този уикенд магията ще се случва във Фотосинтезис. Джаз и фотография ще събере на едно място магнетичната музика на Вили Стоянов и компания и Тихомира Методиева – Тихич от BulFoto Agency, която ще отключи тайните на фотографията.

BALKANASIANS BEATТАК VOL. 2
Събота и неделя, от 14 часа, Æther

Ако още не си се срещнал с момичетата от Balkanasians, този уикенд е време да се „пооткрехнеш“ за някои трендове. Ела да си напазаруваме готини дрешки, които да са интересни и тренди. Освен че са супер луди и готини, се радваме и при всяка възможност да се снабдим с „нови“ одежди, като удължим живота на някои класики и изберем да не купуваме нови и нови дрехи, които да трупаме.

LIQUIDIZER SPRING EDITION AT SWITCH - 13.04
Събота, 22 часа, Switch

Ако дръм и бас вълната никога не ти е достатъчна и още подскачаш от миналия уикенд и HMSU presents: Hospitality Bulgaria, упътвай се към бар Switch. Тук е уикенд още от понеделник, а компанията винаги е готина, но в събота емоциите ще избухнат за пролетен Liquidizer с лайн ъп от LQ Music (Ram Records, Soulvent Records) Kickon & Crash и още повече парти атмосфера, за която нямаме търпение.

WORKSHOP: SCIENTIFIC STORYTELLING
Неделя, 10 часа, Френски институт

Едно интересно събитие за любителите на науката и разказването на истории, пък ни очаква в неделя. По време на тричасов уъркшоп ще разберем кои са някои от основните инструменти, необходими за успешното публично говорене. Събитието цели да помогне на  участниците да развият чувството си за връзка с аудиторията и и да си отговорят на въпроса как да събудят любопитството на публиката. Насочено е към студенти, преподаватели и учени, които работят в STEM-дисциплините, всички сфери на хуманитарните науки и изкуствата и всеки с желание да подобри своите комуникативни умения.

А ако този уикенд не ти се стои в София, даваме ти 10 причини да посетиш Малта и Гозо.

Почти всички неща, които можеш да побереш в един Kanken.

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.