В София през уикенда: 10-12 август

Ето къде и какво да не изпуснеш... този уикенд

0 коментара Сподели:

Градският хоризонт този уикенд е доста парти насочен. Разнообразни откъм музикална тематика, всеки от нас ще намери по нещо за душата. Ако все пак купоните и шумните вечери са ти дошли малко в повече, имаме перфектните варианти да върнеш ума и душата си в хармония и покой.

BDG №51 / ЛЮДМИЛ ТРЕНКОВ / ДИЗАЙН ОБРАЗОВАНИЕ И ПРАКТИКА В САЩ
Събота, 16 часа, Betahouse

Betahaus не ни оставиля дори за миг да скучаем и макар че цяло лято пътуваме напред-назад, екипът се грижи за професионалните ни амбиции за развитие винаги когато сме си у дома. Тази седмица ще можеш да чуеш тайните за дизайн образованието и практиката на тази професия в САЩ – с гост Людмил Тренков, който разбира от стартъп и всякакви неща, които биха ти били интересни.

ЛЯТНА DRUM AND BASS ДАНДАНИЯ VOL.5
Събота, 18 часа, Маймунарника

Лято е и е време за избухване, а тази дума някак си описва drum и bass еуфорията. За пети пореден път Маймунарника става терен за организираната Дандания, а ние ще ти подскажем кои познати герои отново са замесени – Funk Aesthetics, Methastasys, Hydrashock и много други имена. 

ЗВЕЗДЕН БАР
Събота, 18 часа , хижа Момина скала

Ако нямаш възможност да се откъснеш задълго от града, но мечтаеш за една нощ под звездите – имаш късмет. Пиринско ще ни събере на хижа Момина скала на Витоша, като всичко това ще се осъществи с организиран транспорт. Специалните бусове ще спират на всеки половин час точно пред бар Switch, а последният, който ще може да хванеш обратно към града, е в 4 часа през нощта. Горе те очаква биричка и приятна компания.

SECOND YOUTH
Събота, 19 часа, Memento НДК

Преоткриваме най-централната локация от веригата на Memento за едно по-раздвижено от обичайното преживяване. По повод новите им летни коктейлни предложения ще гостуват Ugly Fox и нейно величество Julieta Intergalactica. Ако си ги засичал тук-там по фестивали и редовни вечерни маскаради, не пропускай да пийнеш едно-две питиета в компанията им и тук.

BOTANIC PROSECCO PARTY
Събота, 13 часа, Университетска ботаническа градина

Стана ни прекрасна традиция да се наслаждаваме на следобеди в Университетската ботаническа градина. Бляскавото и свежо просеко пък е перфектната компания за сладки приказки и приятни срещи с приятели. Зеленината предразполага към спокойствие, а е и чудесен фон за красиви снимки.

А ако още не си ходил до Kino & Bar Cabana, разбери какво пропускаш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *