5 събития за след работа: 14 – 18 май

Ето къде ще се забавляваме до края на тази седмица

  • 15.05.2018
  • от Симона Пенчева


LOVE MOVES
Generator, петък, 19 часа

За начало се запътваме към Generator. Изложбата Love Moves е за любовта – видяна през различните стереотипи, ограничения и табута. Десетимата автори са както родни, така и чуждестранни имена, като Ясен Згуровски, Севда Семер, Радостин Седевчев, Гонзало Оркуин, Его Родригер и още.

FUNK DA SYSTEM / MARTEN & RAWLAND
"БАР ПЕТЪК", четвъртък, 22 часа

Вечерта на просветния празник ще сме в бар „Петък“. Културно ще отпразнуваме празничната четвъртък вечер в компанията на Marten Roberto & RawLand. Партито е Funk da System и както винаги очакваме качествена музикална селекция фънк, хип-хоп, соул и каквото още са ни подбрали.

MARTIN PENEV / SOFIA ART MAP
Swimming Pool, четвъртък, 18 часа

За пръв път този сезон Swimming Pool отваря врати точно за изложбата на Мартин Пенев – „Обект на безпокойството“. Събитието ще бъде в колаборация със стартирането на Sofia Art Map, а от 19 часа ще може и да поговориш на място с художника. Ще си кажем „наздраве“ и ще зарадваме сетивата си с нещо оригинално. 

СЛУЧАЯТ "СКРИТИТЕ БУКВИ " И ДРУГИ НАМЕСИ В ГРАДСКА СРЕДА
Generator, четвъртък, 19 часа

 Проектът ще се осъществи под формата на публична дискусия, в която можеш да вземеш участие и ти. Темата намираме за супер интересна, предвид разрастващото се желание за облагородяване на градската среда с всякакви видове стрийт арт. Така че, ако се интересуваш от такъв тип проекти, осъществяването им и световните тенденции в тази посока, това е събитието за теб.

СТРУГАРЕ LIVE AT CLUB TERMINAL 1
Terminal 1, четвъртък, 22 часа

Стругаре ще гостува на сцената на Терминал 1, а DJ Cvetka ще бъде специалният гост зад пулта. Алтернативата ще оцвети делничната четвъртък вечер и със сигурност ще запали интереса ти към интересните музикални форми. 

За всеки ден от идната седмица сме ти подготвили музикална дестинация.