Hot trends

Подбрахме три от любимите си тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон

  • 03.09.2013
  • от редакторите

Визията ти варира между фатализма на кожата, момичешките розово-лилави нюанси и ретро романтиката и женствеността, които носят костюмите с подчертана талия, малките кокетни шапчици и кожените ръкавици. 

С АРОМАТ НА КОЖА

мода, кожа

С аромат на кожа  Вече няколко поредни есенно-зимни сезона естествената кожа властва по категоричен и много стилен начин на модната сцена. Повече въпрос на стил, отколкото на тенденция,и тази година я срещаме под формата на прилепнали рокли, класически рокерски якета, вталени поли и панталони и неустоими ботуши за безкрайно дълги крака. Макар и трудни за поддръжка, дрехите, изработени от кожа, са с дълъг живот и са лесни за адаптиране както към ежедневния стил, така и за перфектен вечерен аутфит. Деним, коприна и плетива с различна плътност са сред най-успешните им партньори по пътя към постигането на добър стил.

РОЗОВО И ЛИЛАВО

мода, розово и лилаво

Розово и лилаво Тази есен дизайнерите провокират с противоположна и напълно неочаквана посока по отношение на колорита! Вероятно не всяко момиче би останало очаровано от "бонбонената" вълна, която всеки момент ще ни залее, но всички нюанси на розовата и лилавата гама ще бъдат тотален хит. Пастелните нюанси се комбинират прекрасно помежду си, както и с меко бежово, екрю и сиво. А наситената фуксия и най-натрапчивия нюанс на лилаво можете да съчетаете с други ярки тонове като оранж, жълто или червено. Изглеждат прекрасно, ако ги адаптирате към ретро стилистиката на 40-те и 50-те, която също е силно застъпена през сезона.

РЕТРО КЛУБ

мода, ретро

Ретро клуб Адаптациите на класическия дамски костюм и роклите от 40-те и 50-те години на миналия век станаха хубава традиция, от която се възползваме с голямо удоволствие и от известно време. Подчертаните талии, сластните извивки и женствените аксесоари, сред които кожени ръкавици и малки шачици, са достатъчно предизвикателни, за да се наслаждаваме на тоталното господство на този тренд. Чантите с къси дръжки, копринените фишута и плътните чорапи, които неочаквано се подават изпод каишките на обувки на висок ток, са сред най-приятните акценти в ретро визията за този сезон.