„Красавицата и звяра“ – една премиера и много подаръци

Една от най-очакваните премиери пристига с награди, които са ти на един коментар разстояние!

  • 13.03.2017
  • от редакторите

Приказката на Дисни отпреди 26 години „Красавицата и Звяра“ оживява пред очите ни този март, по-истинска от всякога. Обичана от поколения малки и големи деца, анимацията приема реални форми, за да се прояви отново като пир за сетивата на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Очарователната Ема Уотсън е Бел, а Дан Стивънс е в ролята на Звяра, като сюжетът е напълно запазен от едноименната анимация. Очаква те лента с кристално качество и уникални ефекти, а и още нещо.

Сподели с кого искаш да се насладиш на премиерата на 17 март, като го/я тагнеш в коментар под статията, и можеш да спечелиш една от супер яките тематични награди, а именно:

- ТЕФТЕР ОТ ФИЛМА
- ОРИГИНАЛНА ЧАНТА ОТ ФИЛМА
- ИЗЯЩНО ДЖОБНО ОГЛЕДАЛО
- КУТИЯ ЗА БИЖУТА

 

Около създаването на адаптация от този мащаб няма как да не споделим няколко изключително любопитни факти:

Приблизително 8700 свещи са използвани за декорация на продукцията, а около 1500 рози са отгледани или закупени за проучване или декор.

От останалите внушителни истории около вдъхването на живот на филма ще споделим само, че прословутата жълта рокля на Бел е била създадена от около 180 метра лека като перце органза, изработката й е отнела около 12 000 часа и е покрита с точно 2160 кристала Swarovski.

Впечатляващо, нали?

Оригиналната музика е запазена, чийто автор е носителят на 2 награди „Оскар“ Алан Менкен, като ще можем да се насладим и на няколко нови песни. Включително тази от носителката на 5 награди „Грами“ Селин Дион, която  изпълнява изцяло нова оригинална песен за филма – How does a moment last forever.

Филмът, освен че излиза на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, има версия със субтитри и дублирана такава. Дублираната версия е с гласовете на Веси Бонева и Орлин Павлов.

Надяваме се, че успяхме да те впечатлим, защото наградите ни чакат най-нетърпеливите фенове на историята. Имаш време до 17 март, когато е и премиерата на филма. Дерзай!
 

Ето как да ходиш по въздух на премиерата.