В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 21-23 АВГУСТ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

  • 21.08.2015
  • от редакторите

Сладоледен фестивал, пускане на животинки на свобода, електронна музика на открито, задължителната порция кино под звездите и смях с подбрани комици. Не  може да стане по-добре!

АВТОКИНО СЕРДИКА
ПЕТЪК, МОЛ СЕРДИКА
, 21:15 ЧАСА

Испанското творение "Ще срещнеш висок, тъмнокос непознат", печели вниманието на зрителите със своята скромна продължителност от 94 мин. Филмът вижда бял свят през 2010 г. и пленява сърцата на всички, до които достига. Реализацията на тази продукция е благодарение на сценариста и режисьор Уди Алън. Подбрал възможно най-подходящите актьори за изпълнението на съответните роли – Антъни Хопкинс, Джош Бролин, Фрейда Пинто, Антонио Бандерас, Наоми Уотс, Джема Джоунс и други, той създава своето филмово изящество. Почти сме убедени, че вече знаеш всичко за събитие, но все пак…

СЛАДОЛЕДЕН ФЕСТИВАЛ
СЪБОТА, BETAHAUS SOFIA, 16:00 – 21:00 ЧАСА

Ела в двора на betahaus Sofia, където тази събота ще се вихри сладоледен фест на открито! Опитай вкусните сладоледи на Медената къща, Gelateria Naturale и Coppa della Maga Ice Cream. Събитието е супер яко по още една причина – можеш да вземеш активно участие в него! Единият вариант е да забъркаш собствен домашен сладолед, който специално жури ще оцени, а другият е да блеснеш с фотографски умения. Къде трябва да се регистрираш, какво трябва да знаеш за продуктите, които да използваш, какви са наградите и всякакви такива интересни подробности следи на страницата на събитието.

ЧУХАЛСКО ХВЪРЧИЛИЩЕ 2015
СЪБОТА, ДИВИТЕ ЖИВОТНИ, 20:30 ЧАСА

Каним те на едно вдъхновяващо събитие, което ще ти напълни душата. Ветеринарите от клиника "Добро хрумване" организират пускането на малките чухалчета в природата, които ще излетят за секунди от ръцете им. Срещата е на Eзерото с лилиите, където заедно с групата ще се потърси подходящо дърво, където животинките да бъдат пуснати на свобода. Всички са добре дошли, само домашните любимци не са препоръчителни. Следи страницата за всякакви промени, които могат да настъпят заради лошото време, както и да видиш къде точно се намира мястото на срещата.

СОФИЯ ДИША
НЕДЕЛЯ, УЛ. ЦАР ИВАН ШИШМАН, 16:00 – 21:00 ЧАСА

Тази неделя в рамките на София диша ще караме лонгборд по любимата ни уличка в София – Шишман. Ивентът ще те срещне с Temper Bоards и Wildberries. Temper Bоards ще предоставят новите си модели дъски за тестване, а начинаещите ще могат да направят своите първи стъпки с Wildberries School. Напредналите пък ще могат да покажат своите умения на Slide session по наклона на ул. Гурко, а публиката ще избере най-добрите. За тях ще има награди от магазини Contrabanda. Тук ще намериш всичко интересно във връзка с фестивала.

SUN.DAY.AIR. MEETS SUBFACTOR
НЕДЕЛЯ, MAYMUNARNIKA, 17:00 ЧАСА

Тази неделя в Борисовата градина, по-конкретно в Маймунарника, ще звучи електронна музика, ще си пийваш и ще се кефиш на слънцето или на летния дъжд, зависи… Това намираме за маловажна информация, най-важните са ето тези четири имена: Ivo Graves, Pool, Raine, Timewalker. Те ще пускат музиката, но не са за пренебрегване и всички любители на електронното звучене, които ще са на едно място. Както обикновено, даваме страницата на ивента за всичко, което искаш чекнеш.

КОМЕДИЙНА ВЕЧЕР ЗА АМАТЬОРИ
СЪБОТА,
STUDIO 5, 21:30 ЧАСА, 5 ЛВ.

Ако на шегите ти се смее още някой освен баба ти и майка ти, заповядай на сцената на Студио 5 да разсмееш или да отегчиш до смърт публиката. Пробвай се на OPEN MIC, пиши на мейл comedybulgaria@gmail.comи може да си следващият Иван Кирков, кой знае… Ако пък просто искаш да дойдеш да погледаш, тук ще намериш телефони за резервация.