В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 10-12 ЮЛИ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни?

  • 11.07.2015
  • от редакторите

Известно ни е, че минута е много, но същевременно още по-добре сме усетили, че почивните дни са адски малко. Натрапчиво ти напомняме, че „Няма време!“, затова скролвай надолу, за да разбереш какво, къде и как се случва този уикенд.

MISH MASH FEST II
СЪБОТА, SUMMER SCENE "ONE MORE КИНО", 10:00 – 18:00 ЧАСА

Второто издание на цветния базар получи още един шанс да се състои, след като  времето предния път не позволи. Надяваме се, че не си изгубил ентусиазъм, защото те очакват много цветни и различни продукти, фотосесии, лични  консултации, грим и стайлинг демонстрации. Един мишмаш от добро настроение и креативност, за който не ти трябват прибори. Задължително посети фейсбук пейджа, за да не изпуснеш играта, която тече в момента, за да разгледаш някои от творците и още интересни подробности.

WIMBLEDON FINALS & BEER ON TAP
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, KANAAL, 15:00 – 20:00 ЧАСА

Този уикенд е специален, защото най-аристократичният тенис турнир е на път да приключи. Заповядай в царството на крафт бирата през уикенда, за да гледаш финалите на Уимбълдън заедно с други тенис фенове. Полей събитието със специална наливна бира или избери някоя от богатия асортимент на заведението. Виж къде се намира KANAAL. И нали знаеш – и да паднем, и да бием…

SUN.DAY.AIR.
НЕДЕЛЯ, МАЙМУНАРНИКА, 14:00 ЧАСА

Както пишат в страницата на събитието: Отново ще е неделя и отново в парка ще се носи електронен звук. Това почти напълно описва супер симпатичния начин да си прекараш последния почивен ден от седмицата. Артистите: Ivo, Graves, Raine, Pierre, Timewalker ще ти свирят следобедно, лежерно, електронно. Едната ти ръка вероятно ще е заета с мента/бира, но другата спокойно можеш да вдигнеш високо в знак на абсолютно одобрение на това, което животът ти предлага.

AХ! КИНО /// KUNG FURY
НЕДЕЛЯ, ONE MORE КИНО, 19:00 ЧАСА

Отново те изпращаме в One More Кино, защото там наистина се стараят да няма скука. Ах! Бирена работилница представя за първи път на голям екран в България... KUNG FURY! С почит и носталгична препратка към 80-те години, реализиран от KickStarter, този проект ни изпълва с трепет и спомени за времето на наистина силните екшън филми. В 19.00 отварят вратите, а филмът почва в 21:45. Преди и след него няма да те останеш без нещо, което да се насладиш. Обещаваме. Виж програмата тук.

ВИТОША САМЪР ФЕСТ – ТУРИСТИЧЕСКИ ПРАЗНИК НА ВИТОША
НЕДЕЛЯ, ХИЖА "МОМИНА СКАЛА", 09:00 ЧАСА

София 2018 – Европейска столица на спорта организира летния маратон на територията на софийското бижу – Витоша. За участниците в събитието са осигурени безплатни автобуси, а откъде тръгват, можеш да видиш на страницата на ивента. Празникът включва три събития: кратък поход за любители по 3,5 км трасе "Обичам Витоша", състезание по планинско бягане по 13 км трасе „Кумата" и състезание по планинско колоездене по 18 км (3 обиколки на трасето) трасе "Копитото". Ако си фен на активния начин на живот, това е твоето събитие.