АМАТЬОРСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В „ТЕОРИЯ НА ГЛУПОСТТА” ПО NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

Днес тръгва новият сезон на "Теория на глупостта"

  • 25.02.2015
  • от редакторите

"Теория на глупостта" се завръща с премиера по National Geographic Channel на 25 февруари от 22:00 часа., за да разкрие физиката, биологията и химията зад смелите подвизи на някои заблудени авантюристи.

Водещият Ричард Хамънд отделя фактите от измислицата и показва на зрителите вайръл видеа, в които с помощта на специално създадени компютърни анимации и супер забавено движение им разяснява всичко от гравитационната потенциална енергия до оптималната траектория.

Виж какво и защо се случва, когато падне екстремен байкър, или някой, който иска да се хвърли в тълпата, подцени гравитацията, или пък някой тарикат се опита да кара водни ски без ски.

Да – той просто пада във водата, но това всъщност се равнява на удар в лицето с 5-килограмова торба брашно с 40 км/ч. Ще видиш също аматьори каскадьори, които загубват контрол над Segway и правят карането му по-малко бляскаво от всякога.

Освен по National Geographic Channel, можеш да гледащ първите два епизода и по FOX на 28 февруари от 21:55 последователно.

Още за шоуто можеш да видиш тук.