В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 13-15 ФЕВРУАРИ

Какви да ги вършиш в София през следващите любовни дни?

  • 13.02.2015
  • от редакторите

През уикенда на любовта сме ти подготвили няколко алтернативи, ако не си от онези романтични натури, които имат нужда от специален ден, за да отпразнуват връзката си. Независимо дали ще се спреш на литературно четене в Renaissance, на винена вечер в betahаus, на неделна вечер с Ко-Миксер или на приятно посещение на 1bike, със сигурност няма да ти е скучно.

ЕДНА НЕ САМО ВИНЕНА ВЕЧЕР, ПЕТЪК, BETAHAUS, 19:00

В навечерието на Трифон Зарезан ще можеш да се насладиш на една истинска винена вечер за ценители. Освен интересна лекция-демонстрация "как да дегустираш вино", от Farmhopping Bulgaria ще има предоставени сирена от Агро сън, хляб от Братя Хлебари и виното от Винарска изба "Манастира". Събитието е абсолютно безплатно и е идеално за откриване на новия уикенд.

СТЕФАН ИКОГА: ЛИТЕРАТУРНО ЧЕТЕНЕ, ПЕТЪК, RENAISSANCE, 20:00

Петък 13ти този път ще разкрие една от пазените тайни на Ренесанс - човекът зад бара, който пише. Стефан Икога пише поезия и кратка проза, която един ден ще бъде събрана в първата му книга. Четенията на живо са едно от любимите му занимания. Ако си бил на предишните му четения, значи вече знаеш колко е приятно и задължително не пропускай това петъчно-фатално четене в Ренесанс. Вход свободен.

LOVE, WINE & 1BIKE WEEKEND, 1BIKE, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 11:00 И 15:00

Започна седмицата на виното и любовта. 1bike, като хора, правещи страхотни велосипеди, намират двете за неразделна част от работата си. Затова всеки, който отиде за профилактичен преглед или ремонт при тях, получава чаша вкусно бяло или червено вино. За велосипедите, които са тяхно творение, ще има и малки приятни изненади.

КО-МИКСЕР БРОЙ 6, СЪБОТА, FLIP FLOP BAR, 19:00

В неделя те очаква представянето на новия брой на комикс изданието "Ко-миксер" на тема "Чудо" . Това е най-обемният брой досега, събира 21 автори в 160 страници. Освен с актуалния брой, ще се запознаеш и с темата на новия. От екипа на "Ко-Миксер" са ти подготвили и много изненади, свързани с него.