В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 19-20 ЮЛИ

Какви да ги вършиш в София, ако решиш да останеш тук този уикенд

  • 18.07.2014
  • от редакторите

Предпоследният юлски уикенд в София не предлага особено изобилие от интересни събития, с които да запълниш дните, но пък ние имаме няколко идеи, които току-виж ти допаднат. Включват дрехи, бира, музика и една приятна разходка в “близката горичка”.

SMUGGLERS SWING CLUB
СЪБОТА, ONCE UPON A TIME BIBLIOTEKA, СЛЕД 15:00 ЧАСА


Поредното градинско парти на приятелите ни от Smugglers Collective. Както обикновено пълен винтидж пакет – суинг и рокенрол, красиви момичета с рокли на цветя и искрящи червени устни и много танци. Базарът ще бъде пълен с дрехи и аксесоари, като горещо ти препоръчваме да потърсиш бижутата с илюстрации на любимата ни Ния Асенова – разгледай фен пейджа й тук.
СЪБИТИЕТО Е ОТМЕНЕНО ПОРАДИ ЛОША МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА.
ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 27 ЮЛИ, НЕДЕЛЯ.


SATURDAY AT TRASH
СЪБОТА, СЛЕД 12:00 ЧАСА


Приятелите ни от Trash Clothing правят разпродажба на своите съкровища това лято. Ако искаш да се сдобиеш с някоя и друга дреха с история на много ниска цена, сега е моментът. Всичко е на -50%, а бонусът е, че съседите на Trash – Магазин Ключ (чудесно място за дизайнерски аксесоари) също спретват лятно намаление. Trash Clothing са на ул. Кърниградска 7-11 и ви чакат в събота по обяд.


БИРЕНА ИЗЛОЖБА
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, АНТРАКТ (УЛ. ПИРОТСКА 3)


От 16 юли до края на месеца в Антракт може да видиш изложба на колекционерски капачки, подложки, бутилки от бира, превърнати в изкуство от любов към напитката. Съвместно с 100 BEERS от галерията организират дегустации на уникални бири от Япония, Дания,Тайланд и др. Бирата е третата най-популярна напитка в света след кафето и чая, има какво да се види и опита.


ВИТОША
ПЪТЕКАТА НА ЗДРАВЕТО


Ако все пак решиш да хванеш гората, ти препоръчваме една от най-китните пътеки – тази, която свързва Бистрица и Железница. Спретни си един кардио преход по пътеката, дълга около 4 км. Един вид имаш около 2 часа спокоен ход. Препоръчваме ти да си вземеш одеялце и да си направиш пикник сред природата (по протежението на пътеката има доста места за почивка и хапване). На места пътеката среща приятна рекичка, която ще те зарадва с допълнителна прохлада.

ОЩЕ ИДЕИ:
Разходи куче на Animal Rescue.

Присъедини се към ордена на биропийците.

Виж правилата за каране на колело в София (само за момичета).

Ресторантите с градини в София (първа и втора част) и баровете с градини в София.