Подаръци, които няма да искаш да отвориш

Показваме ти оригинални идеи за опаковане на подаръци по уникален начин

0 коментара Сподели:

Има много моменти в годината, които чакаме, но честно казано, Коледа е един от най-любимите. И не за друго, ами защото Коледа няма да е Коледа, без да има подаръци. А подаръците не биха носили същото удоволствие, ако не са опаковани красиво. Ако трябва да обобщим – обичаме празника и красивите презентации на всички неща, които намираме под елхата. Такива сме си – перфекционисти, които обичат да е помислено до най-малкия детайл.

И понеже имаме афинитет към това, както всеки декември, и този сме се запасили с воля, въображение и малко подръчни материали, за да спретнем оригинални версии на коледната премяна на подаръците си. Тук не става дума просто за красива хартия и панделки, а за една идея по-стилни, по-одухотворени малки радости, които да се различават от всички други, които са се настанили търпеливо под коледното дръвче.

Не са нужни специални умения и магически сили, за да се справиш и ти, затова даваме малко визуален материал как красиво да опаковаш подаръците си. Запаси се с малко време и нещата ще се получат. Ето как…

Виж какъв подарък да си направиш тази зима.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *