8 типа жени, които можеш да срещнеш на 8 март

Парти вечер от типа girls night out, в която орди от развеселени мацки превземат улиците и пълнят до пръсване заведенията

0 коментара Сподели:

През последните години празникът 8 март претърпя странна еволюция – от Международен ден на жената със силна политическа окраска, през нещо като комбинация от Ден на майката и Свети Валентин, до последната му реинкарнация – парти вечер от типа girls night out, в която орди от развеселени мацки превземат улиците и пълнят до пръсване заведенията. Ако излезеш в София на тази магическа дата, със сигурност ще си изкараш добре защото лудницата ще е на макс. Какви са основните типове жени обаче, с които ще се сблъскаш по клубовете?

Парти страшилището

Ако се чудите за кого са написани всички рап песни и коя е онази she от рок лириките – това е тя! На модерен български език я наричаме със звучното име „трещене“, че и по-лошо. За парти страшилището 8 март не е нещо особено, най-вече, ако е събота – тя така или иначе има да излиза много, сега просто ще има световен повод. Тя е страхотна компания за всяко излизане, защото

познава охраната, фейсконтрола, хостесата, момчето на гардероба, момчето с чашите, бармана, другия барман, сервитьорката, управителя, собственика и най-вече – диджея.

Където и да отидете сте ВИП. Проблемът е, че познава и всички отрепки, така че ако излезете тумба жени, тъмни сенки на хиени моментално започват да обграждат вашата маса с мръсни помисли как точно да ви развалят празника. Също така парти мацката или ще изгори първа като изостави скромното ви събиране за някоя по-яка оферта, или,като дойде време да си ходите, ще се тръшка пред клуба стил детенце в магазин за играчки.

Самотната романтичка

За нея всяко излизане е потенциална възможност да срещне някой страхотен мъж. В нейните очи 8 март е една страхотно романтична дата, на която ще е просто уникално да се запознае с любовта на живота си. За да е сигурна, че избраникът на сърцето ѝ ще се влюби от пръв поглед в нея, романтичката е заложила на една идея повече сексапил от обикновено (или колкото излизане по женски предразполага). Също така вместо да се наслаждава на общуването с приятелки, тя се държи като избягал от затвора рецидивист:

първо се взира стреснато и преценяващо във всеки новодошъл, после го игнорира и се преструва, че няма нищо и сърцето ѝ не бие по-бързо.

Кариеристката

Нейният живот е посветен на работата и всякакви подобни излизания, освен ако не носят някаква бонус далавера, общо взето се усещат като загуба на време. Докато си говорите смешки тя си проверява имейлите, а между шотовете прави конферентни разговори с централния офис. Ако не се прибере да довършва рипорта за понеделник или да подготвя презентацията за четвъртък, кариеристката ще се напие като казак и ще направи неща, за които ще я е срам да говори, поне до петък.

Сериозно обвързаната

Това може да е женски празник, но точно тази мацка би предпочела да го прекара сгушена в половинката си по модела на Деня на влюбените. В нейния свят 8 март е скучно задължение към компанията. Своеобразен данък приятелство, който трябва да изтърпи, само и само да има мир.

При първа възможност тя бързо бяга към къщи –

с такава скорост, че дрехите й остават при вас като по старите анимации.

Младата майка

Тя е по-трудна за излизане даже от обвързаната, но 8 март ѝ дава чудесна възможност да скъса синджира. Майката малко е загубила парти навици, така че чаша вино, два коктейла и пет шота по-късно, тя може да се завърне със страшна сила, превръщайки се в по-голямо страшилище от парти мацката на компанията. Ваша приятелска отговорност е да опазите честа ѝ или да се метнете заедно с двата крака в една незабравима нощ.

Тайно гей момичето

За нея Деня на жената е като празник, изваден директно от фантазиите ѝ – всички заведения са пълни със секси мацки, навсякъде падат дрехи и задръжки. Ако твърдо е решила да опази тайната си в първобитнообщинния строй, в който живеем, може би шпионските ѝ умения ще са поставени на огромно изпитание.

От друга страна пък, каквото се случи на 8 март, си остава на 8 март.

Лелката по дух

Ако зависеше от нея, 8 март щеше да се посреща като в детската градина – с рисуване на картички, пеене на песнички, сандвичи, бонбониера и много безалкохолно. В случая възрастта ѝ няма значение – тя винаги се е била такава, даже и като тийнейджърка. Напоследък обаче генерално не обича да излиза прекалено много по заведенията, защото нещата там са извън контрола ѝ. Плюс това на всяка крачка е пълно с идиоти, шумни и вулгарни. Не само на празника – съсипаха я тая държава!

Отегчената от живота

В различни периоди Отегчената е била поне една от изброените дотук. Вече обаче има жаждата за приключения на 313-годишна костенурка. Мрази света, но най-вече мрази себе си. Също така, въпреки че нищо не е очаквала от празника, накрая пак е разочарована. Най-оптимистичния сценарий за нея е да се забие с последния пияница в бара и да правят секс, докато тя търпеливо гледа в тавана.

На фона на всичко друго, това поне е вид силна емоция.

Божествени свалки: 5 тотално грешни подхода

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *