Анасоново заоблачаване

Дойде ли ей това време и слънцето напече, все по-често си мислим за лятото, морето и анасоновите облаци на Yeni Rakı. РАКЪ или РАКИ както сме свикнали да наричаме турската ракия, внесе сериозна глътка свежест на нашия пазар в последните години. По всичко личи, че през следващите няколко месеца ще имаме доста поводи за малки и големи, горещи и ледени моменти заедно. С този материал официално обявяваме анасон сезона за открит! На следващите редове ще видиш кои ще са местата за Yeni Rakı вечерите и ще разбереш как може да разбиеш всички на масата и облаците, като им покажеш как да пиеш РАКИ като PRO, вдъхновен от нашия кратък гайд. 

За да се насладиш по най-правилния  начин на вкуса на YENI RAKI, направи  следните три стъпки

Стъпка 1 - 40ml Yeni Rakı
Първо сипваме 40 мл от анасоновата течност в малка тясна чаша. На оригиналните чаши има очертание за грамажа.

Стъпка 2 - 80ml вода
Стъпка две - доливаме двойно повече охладена вода. Лайф хак - може да използваш и водата от леда. 

Стъпка 3 - добави лед
Последният детайл за отварянето на анасоновия вкус и образуването на хубав, плътен облак е ледът. Наздраве!

Съчетания с храна и Yeni Rakı

Yeni Rakı е питие, което има нужда от компанията на храна. Ако нашата ракия върви със салата, то турската анасонлийка е много по-комбинативна и лесно се сприятелява. В компанията на прясна риба и морски дарове Yeni Rakı се чувства в свои води. В изобилието на разядки от Средиземноморието анасонът направо се размазва от кеф. В комбинация пък с месните специалитети, Yeni Rakı се чувства като у дома. 

Вдъхновени от мотото на бранда UNRUSH YOUR WORLD, препоръчваме да се хапва и пийва с вкус, стил и на бавен ход. 

Последвай анасоновите облаци и ще те отведат до чудни места.

В топлите дни, хапваме на Витоша.

  • Тагове: