Петте най-секси героини, които киното е виждало

Показваме ти кино героините със сто процентов сексапил и неустоимо излъчване

0 коментара Сподели:

Киното е чудесен начин за разпускане или пък духовно обогатяване. То е любимо хоби на всеки. Интересните истории, завъртeните сюжети и колоритните финали могат направо да те пристрастят към седмото изкуство. Но какво би бил един филм, ако в действието няма някоя изкусителна красавица? Героините, които те зашеметяват, са от най-важните украшения за един филм и просто екранният свят не би бил същият без тях. Затова ние ти спретнахме селекция с петте кино героини, които те карат да не отлепяш поглед от екрана.

Шарън Стоун в ролята на Катрин – „Първичен инстинкт“

„Първичен инстинкт“ е култов еротичен трилър. А Майкъл Дъглас просто е ударил джакпота, партнирайки си с неустоимата Шарън Стоун.

Тази жена дори и на шейсет продължава да е символ на красота и сексапил.

Героинята ѝ във филма направо те кара да настръхнеш от желание. Тя е главната заподозряна за убийството, което разследва героят на Дъглас. Толкова магнетична и загадъчна е, че успява да оплете инспектора в бурна връзка. Филмът си остава вечен. Пълен с напрежение, просто не ти дава да отлепиш поглед от екрана. А майсторското изпълнение на Шарън Стоун няма как да те остави хладнокръвен към сексапилното ѝ излъчване.

Джулия Робъртс в ролята на Вивиан – „Хубава жена“

Тази романтична комедия се е превърнала в класика. Джулия Робъртс си остана завинаги с прозвището „Хубава жена“ след излизането на филма. И с право. Героинята ѝ – проститутката Вивиан, е красива, секси и ситуациите в живота ѝ са забавни, но и трогателни. Въпреки че преживява метаморфоза, докато се развива действието, тя е страхотна през цялото време. Освен че искрено ѝ симпатизираш, няма как да не си паднеш по нея.

Виж повече: 10-те най-добри филма с Джулия Робъртс

Марго Роби в ролята на Наоми – „Вълкът от Уолстрийт “

Марго Роби има много блестящи роли. Но тази на съпругата на брокера Джордън Белфорд във „Вълкът от Уолстрийт“ може да направи на всеки мъж да му омекнат капачките. Целият филм е пълен със супер сцени, но тези с участието на Марго Роби карат представителите на силния пол силно да се развълнуват и да отключат въображението си.

Няма как да не признаем, че има защо. Наоми просто е като ходеща възбуда и заслужено влиза в нашата селекция.

Анджелина Джоли в ролята на Елиза – „Туристът“

Анджелина Джоли се превърна в икона на красотата за нашето съвремие. Безбройните ѝ фенове я обичат както и заради таланта ѝ, така и заради ослепителната ѝ външност. А в комбинация с не по-малко готиния Джони Деп филмът „Туристът“ се превръща в празник за окото. Героинята за Джоли – Елиза, умишлено пресича пътя на Франк (Джони Деп). На фона на главозамайващата Венеция той се впуска в преследване на романс между двамата, докато не стане ясно, че героите са малки пионки, управлявани от невидим конспиратор. Анджелина Джоли прави героиня, която с потайността си и с непоклатимата си изисканост привлича вниманието като магнит.

Виж повече: Красивата Лорина Камбурова отговаря на всичките ни въпроси

Скарлет Йохансон в ролята на Нола – „Мач пойнт “

Този филм на Уди Алън е един от любимите ни негови. Историята е много завързана, а краят е изненадващ. Черешката на върха е участието на Скарлет Йохансон в ролята на Нола. Тя е изкушението на Крис (Джонатан Рис Майърс). Той е разкъсан между годеницата си чувствената героиня на Йохансон. Нола е млада американка, която прави неуспешни опити да стане актриса. Тя е зашеметяваща и непредсказуема. Някои от сцените във филма направо те карат да се влюбиш в нея.

Кои са мъжете от старите ленти, които ни подкосяват краката?

Кефиш се на Stranger Things? Виж мнението ни тук 

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *