Музикален съпровод: Част 17

Откриваме втори сезон на музикалната ни селекция от къщата и всяка нота в този епизод е в чест на дамите

0 коментара Сподели:

След недълга пауза, митинги за връщането ни в ефир, трогателни писма на наши читатели, които не могат да живеят без музикалната ни селекция, решихме да се върнем, пък и с повод.

8-ми март е поредният противоречив празник, когато стане дума за това кой има изконното право да празнува и кой не. Ние решаваме тези спорове с музика и по-долу ще намериш всичко за всеки – за празнуващи жени, празнуващи мъже, непразнуващи жени и… май няма непразнуващи мъже. Така че, ако си от онези, които не връщат празник, поздрав, честитка, почерпка – чувствай се почерпен и с този плейлист.

ДЯДО СТЕФЧО – СТРАСТНО ОБИЧАМ ЖЕНИЧКИТЕ
Тъй като съм далеч от годините и опита на "вечния любовник", аз само ще го цитирам. Хаха. В момента, в който решихме тематаката на днешния съпровод, всички в офиса знаеха, кое ще е моето парче. Неведнъж съм го пускал в часа на лигнята.
Ако трябва да съм по-сериозен и да говоря от свое име, ще кажа че жената осмисля живота. Тя е главният "дразнител" и мотор за това, да се развиваме и доказваме. Говоря за нея, една единствена, сродната половинка, която, ако откриеш, идва летежът, споделянето и истинското щастие.

NINA KRAVIZ – I'M GONNA GET YOU
Аз не празнувам 8-ми Март и не се притеснявам да го кажа! Не се кефя на момичетата, които се превъзнасят днес, но пък затова обичам мъжете… всеки ден! По този повод ги черпя с това парче на  Нина Кравиц, която винаги отключва онова мое аз, което оставя хората замислени. Наздраве за хората!

ГРИГОВОР / ГЕНА – ВСИЧКО Е ЛЮБОВ
Онзи ден чух това и се замислих, че е много яко и много тежко да си всичко това за някого. Така че на човека до мен му е много яко и много тежко едновременно. Честит празник на жените, които са много жени в една и нека надделява онази, която ви е най-симпатична. Лалета и приятен гъдел на женското его за всички!

JET – ARE YOU GONNA BE MY GIRL
Това е за жените, които разбират романтиката в някой гараж да им свирят ей този австралийски рок от сърце и душа. Ч8М

РОСИЦА КИРИЛОВА – БОСА ПО АСФАЛТА
Честит 8-ми март на всички дами. Просто ей така.

PRINCESS NOKIA – HANDS UP
Нежността няма граници, затова елате да трещим тази вечер в Backyard!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *