Неделя късен следобед, Белослава и нейната музика за душата

  • 18.12.2016
  • от редакторите, Белослава

*Дойде това хубаво време на годината, в което Белослава поднася своя коледен подарък на феновете си под формата на галеща сетивата музика. Датата е 23 декември, мястото Yalta Club, а концертът носи името Soulful Christmas Party. Белослава ще изпълни авторска музика, компилирана с известни диско хитове от 80-те години на миналия век, на певци като Даяна Рос и Марвин Гей, а Мартен ще подгрее всичко това със своя дълбок и басов фънки-хаус. Остават броени дни до това изключително събитие, което ще ни изпълни с музика, с обич, с душа, а дотогава слушаме сетлиста, който ни подготви певицата, специално за неделя късен следобед, Сипи си чаша хубаво вино и просто... се заслушай!

Докато се ровя и си слушам любима музика, се чудя какво мога да споделя покрай всяка една от песните. Е, по-скоро въпросът е какво ли не мога да споделя? Та там,

в тази музика е всичко. Всичко, което за мен прилича на жив и дишащ организъм, генерирал цялата тяга от удоволствия, път, скорост, време.

Време на ранно утро и копринен здрач. Морски вълни и дълги плажове, туптящи еднакво добре с радостта на свободата и еднакво добре с ритъма на един истински мелодичен, понякога дори мелодраматичен соулфул хаус.

Но няма как да няма драма в хубавата музика. Тя, както голямата любов са пропити от страстта, сластта, сълзите и щастието на обичащите се. Драма. Това е!

Обичам соулфул музиката, защото едновременно ме кара да я слушам, и съвсем елегантно ме кани да потанцувам! Затова

в навечерието на Коледа, ви каня просто да слушаме и да танцуваме, пък ако ни е писано можем и да се заобичаме!

Искрено ваша: Белослава