Музикален съпровод: Част 10

Копенхагенски, лондонски, софийски и най-вече офисни ноти, които бият шамари против умора и негативизъм

0 коментара Сподели:

Както обича да казва Плами, животът ни завъртя и не успяхме да ти пуснем семпъл от музикалното оформление в офиса вчера. Хубавото е, че при нас музика звучи по всяко време и бързаме да озвучим четвъртъка ти за компенсация. Преобладаващото парти настроение се бори със зъби и нокти срещу тоновете работа, от които към края на седмицата ще се наложи да се измъкнем, да се поизтупаме и да отпразнуваме уикенда и живота.

Пътувам на втория етаж на автобус 38 посока Victoria Station в Лондон и си тананикам You wanted a hit още от неделя. Това беше последното парче от transition b2b сета на любимите ми Dixon и Ame от последния уикенд, тук в Troxy. 10 часа дълбок въздействащ груув вайб, който само те могат да създадат. Взех си дозата музика и любов към Лондон и се връщам, готов за лудницата около декемврийския брой в офиса.

В Копенхаген е мрачно, дъждовно и доста суетно. Напълно импонира на състоянието ми и затова май ми харесва. Ще разчупим сънливостта с малко танци в петък, когато Recondite ще навести местния Culture Box. После се връщам, за да приключим декемврийския брой на Go Guide, който се очертава да е повече от интересен.

Образованието е най-големият враг на забавлението и, когато пропускаш значими партита заради изпити, боли повече от махмурлук. Затова тези дни наваксвам с изпуснатото, или поне с откъс от него, защото знам колко и какви емоции имаше покрай подготовката на този сет. Романтичните нежни ритми са за вкъщи. Понякога ти трябва нещо да те разтанцува, пък дори да е на стола в офиса.

Най-якото от Ice Cubе. С нетърпение очаквам поредния петък.

Вчера посетих един чудесен магазин за плочи в ж. к. Иван Вазов на ул. Янко Забунов №1 и придобих няколко прекрасни парчета. Ето едно от тях.

Всички сме кешлес този месец и затова бих искал да поздравя целия ни екип с това вокално-инструментално изпълнение! А коментарът под парчето изкърти мрака :))))))
„I had to google "all i wanna do is gunshot gunshot gunshot cash register noise" to find this song“

Тази малката ме остави без думи. Няма такъв глас!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *