FESTIVAL GUIDE VOL.4: REWORKS

Музикална фиеста по съседски

0 коментара Сподели:

14-18 септември / € 60 билети / www.reworks.gr

Когато планината не отива при Мохамед, Мохамед отива при планината – в последните няколко години, тази поговорка винаги изниква в съзнанието ни, когато организаторите обявят лайнъпа на солунския Reworks Festival. И, повярвай ни, тази година положението е не по-различно. Приготви си и бански, защото плажовете на Солун в средата на септември са повече от разкошни.

HOW TO GET THERE
За най-голямо твое щастие Солун се намира на едва 300 км южно от София, а пътуването с кола и шепа приятели е не само най-бър­зият и лесен вариант, но и може да се окаже доста забавно. Придвижването до венюто е също толкова лесно, като от центъра на Солун до Mylos Complex, където се провежда фестивалът, пеш се стига за не повече от 15 минути, и то по права траектория.

ACCOMODATION
Добрата новина е, че Солун разполага с голяма леглова база на доста прилични цени, а ако си с приятели, можете да си наемете още по-изгодно цял апартамент в самия център на града. В радиус от един километър около Mylos Complex пък има няколко големи хотела среден и по-нисък клас на добри цени, от които можеш да се при­движиш пеш до фестивала за по-малко от пет минути.

ARTIST & STAGES
Основните фестивални дни са петък и събота, а в неделя се състои закриващото rooftop парти. Mylos Complex разполага с 5 закрити и 2 открити сцени, на които тази година ще можеш да слушаш live и dj сетове от имена като Jamie Woon, Solomun, Ben Klock, GusGus, KiNK, WhoMadeWho, Agoria и много други. Reworks Atrium сцената хоства концертите от програмата и работи до полунощ.

TIPS & TRICKS
Добре е да се сдобиеш с билет възможно най-скоро, тъй като свършват още през август. Съветваме те да се придвижиш до венюто преди 22 часа, за да не прекараш половината фестивал в чакане по опашки. Ако не искаш да пропуснеш някой от големите хедлайнери, заеми мястото си на Warehouse сцената още към 1 и не мърдай от там, тъй като достъпът до нея става труден след това.

Още фестивали за TO DO листа ти в това лято!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *