DIMENSIONS FESTIVAL

Електронна музика и много танци в една от най-красивите местности в света

0 коментара Сподели:

Dimensions е едно от добрите включвания през август. На брега на ослепителното Адриатическо море, в близост до зашеметяващия град Пула, в рамките на пет дни танците ще бъдат водещото начало във всички наши действия. Фестивалът е истински бастион на електронната музикална култура в една от най-красивите местности в света и си заслужава вниманието.

Това е един по-различен хърватски фестивал именно защото не се провежда на плажа, а в крепостта Punta Christo. Повечето гости избират личните си автомобили, за да стигнат до там, като имай предвид, че от България до там те очакват едни 1000 километра.

Ако имаш свободни места в колата, можеш да ползваш сайта gocarshare.com, за да споделиш емоционално и финансово преживяването.

Dimensions предлага къмпинг, за който обаче, като се добави към основния билет, цената скача до 260 евро, което някак е твърде много за този локейшън. Но пък е фън, a и някои къмпингуващи са разположени непосредствено до брега.

За тези, които предпочитат „по-нормални условия“, има голям избор за всеки джоб и вкус в градчето Пула. Просто трябва да се разтърсиш из booking.com.

Moodyman, Ben Klock, Marcel Dettmann, Daniel Bell, Andy Stott, Mood II Swing, Ben UFO, Massive Attack и много други са в редиците на фестивала и ще намерят място на някоя от импровизираните сцени в крепостта. Чудатите им имена са The Clearing, The Void, The Stables и The Garden. Дневните партита са на плажа, който е на няколко минути от крепостта. Лошата новина обаче е, че boat партитата се плащат отделно.

Задължително си остави време за разходка в Пула. Ще се насладиш на прекрасни сгради във венециански стил и кокетни малки заведения и кафенца, където можеш да опиташ много разнообразна храна. За съжаление храната на самия фестивал е ужасна, така че ще трябва да наваксваш.

Ако имаш повече време за губене, комбинирай Dimensions с Outlooк, който е само след седмица време.

ВИЖ ОЩЕ ИНТЕРВЮТО НИ С DRUM'N'BASS ДУОТО SIGMA

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *