Jameson представя: 5 любими филма на Силвия Петкова

Силвия Петкова ни е като слънцето сутрин любима и не само, защото е една от най-запомнящите се млади актриси на българската сцена

0 коментара Сподели:

Силвия Петкова ни е като слънцето сутрин любима и не само, защото е една от най-запомнящите се млади актриси на българската сцена. Луничките й и огромната й усмивка могат да накарат и кубче лед да се развълнува, а участието й в постановката „За мишките и хората“, филмите „Лов на дребни хищници“, „Радостта и страданието на тялото", "Нашите малки различия", сериалът „Революция Z“ и др. е само още една малка причина да й кажем едно голямо: Браво! От 2011 г. госпожица Петкова е в трупата на театър „София“ , където може да я гледате в "Пипи Дългото чорапче", "Тирамису", " 4 Стаи ", "Скачай" и "Напразни усилия на любовта", а в момента репетира и пиесата на Уди Алън "Олд Сейбрук". Предстоят й и снимки на филм, но преди всичко това тя сподели кои филми са я развълнували мащабно и как след прожекция се стига до прословутото реване два часа.

MODIGLIANI 
МОДИЛИАНИ (2004)

редакторите, Силвия Петкова, Jameson

"Modigliani" на Мик Дейвис е най-въздействащият филм, който съм гледала. Едно заради неповторимата игра и детайлността на Анди Гарсия, интересния начин, по който Омид Джалили представя великия Пикасо, и нежността, тежестта, болката и обичта, които носи Елза  Зилберщейн… Гледала съм го над 10 пъти и всеки път, когато надписите свършат, сякаш нещо ме хваща за гърлото и се почва великото двучасово реване. Изумително силен филм. Обожавам и саундтрака му! 
Виж трейлъра тук.

POWDERBLUE
СВЕТЛОСИНЬО (2009)

редакторите, Силвия Петкова, Jameson

"Powder Blue" на Тимоти Лин Буи за мен е шедьовър. Толкова интересен и въздействащ сценарий, толкова сложно изпълнение на Джесика Бейл, прекрасен Еди Редмейн (както винаги). Разтърсваща човешка история… кара те да се замислиш какво нещо всъщност е съдбата. 
Виж трейлъра тук.

BLACK SWAN
ЧЕРЕН ЛЕБЕД (2010)

редакторите, Силвия Петкова, Jameson

"Black Swan"!!! Не бих си позволила да коментирам… Няма думи, с които да опиша чувствата си след този филм…
Виж трейлъра тук.

THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON
СТРАННИЯТ СЛУЧАЙ С БЕНДЖАМИН БЪТЪН (2008)

редакторите, Силвия Петкова, Jameson

"The curiouse  case of Benjamin Button" на Дейвид Финчър – най-любимия ми режисьор!!! Включвам всички негови филми в класацията си! Историята на Скот Фицджералд оживява на екрана благодарение на великата Кейт Бланшет и титана Брат Пит. Отново ме води към размисъл… животът не се измерва в минути , а в изживени мигове…!
Виж трейлъра тук.

THEGAME
ИГРАТА (1997)

редакторите, Силвия Петкова, Jameson

"The Game", отново на Дейвид Финчър… Това е филмът, който ме е държал най-много под напрежение. Убийствен сценарий, страхотен актьорски състав!
Виж трейлъра тук.

А видя ли вече любимите филми на Мария Каракушева?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *