JAMESON ПРЕДСТАВЯ ПЕТТЕ ЛЮБИМИ ФИЛМА НА ПЛАМЕН ДЕНЧЕВ

Няколко истории, които ти показват важните неща в живота

0 коментара Сподели:

Познаваме Пламен Денчев като онова готино момче, което ни скри шапката с умопомрачително изпълнение на парче на Maroon 5. Освен че пее и свири на пиано (може и едновременно, знаеш как е, мултитаскинг), той ни се показа и в сериозната светлина на музикален педагог в последния сезон на телевизионния формат X Factor. Един вид, разбира ги нещата и на теория, и на практика. Бандата, с която го засичаме през последните две години, Funky Miracle, е едно от особено приятните явления на родната сцена (припомни си интервюто ни с тях тук). Ето защо горещо ти препоръчваме да включиш в петъчната си програма концерта им в Sofia Live Club довечера. Ще ни благодариш!

SEVEN POUNDS (2008)
СЕДЕМ ПАУНДА

 

“Любимият ми филм с Уил Смит, гледал съм го десетки пъти и винаги въздейства еднакво силно. Любовта, човешката воля, смисълът на живота и всичко останало, което е от значение в невероятна история.” Режисьорът Gabriele Muccino е изключителен мастър в анализа на човешките отношения. Тази история те учи на това, как трябва да продължиш да се бориш, дори когато всичко се обърка и изход сякаш няма. Ако лентата ти е допаднала, вероятно ще харесаш и The Persuit of Happyness (2006)
Виж трейлъра тук

MAN ON FIRE (2004)
МЪЖ ПОД ПРИЦЕЛ

“Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг правят страхотни роли. Гледал съм всичко с актьора, но този ми е най-любимият филм.” Още една много човешка история, която доказва, че винаги има начин да стигнеш до сърцето на някого, дори и на пръв поглед това да изглежда невъзможно. Действието се развива в Мексико, където вълна от отвличания кара родители да наемат бодигарди за децата си. Именно така нашият човек попада в живота на деветгодишната Пита. И когато тя е отвлечена, той е готов да помете всичко по пътя си, за да я спаси. Тони Скот знае как се правят такива филми, ние си взимаме пуканки и гледаме!
Виж трейлъра тук

TRAINING DAY (2001)
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН

Пламен описва Training Day като един от най-добрите трилъри евър. На терен отново е Дензъл Уошингтън, като актьорът дори споделя, че детектив Alonzo Harris е любимият персонаж в цялата му кариера. Любопитен факт е, че въпросната роля първоначално е предложена на Брус Уилис. Лос Анджелис, дилъри, чистки и лесни начини да прекрачиш линията на допустимото.  
Виж трейлъра тук

DESPICABLE ME (2010)
АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ

 

Оказа се, че Пламен Денчев е сериозен фен на анимациите и не пропуска нищо, което излиза в жанра. Минионите са героите, заради които Despicable Me стои на челната му позиция, а ние набързо ти припомняме, че това лято симпатичните герои ще си имат свой собствен пълнометражен филм, в който да се вихрят.   
Виж трейлъра тук

SILVER LININGS PLAYBOOK (2012)
НАРЪЧНИК НА ОПТИМИСТА

“Най-хубавата романтична комедия, ако може да се категоризира така, излизала от много време насам.” Без да се опитваме да ти извадим есенцията и да анализираме “какво е искал да каже авторът”, те приканваме да си пуснеш тази лента. История, сякаш взета от твоя живот (или хайде, от живота на един приятел). Оглеждай се, може да се окаже, че докато преследваш една фикс-идея, пропускаш това, което наистина има смисъл. И си отваряй очите за подаръците на съдбата, има такива!
Виж трейлъра тук

Припомни си и любимите филми на Белослава

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *