НЕПОБЕДИМИТЕ 3 И НЕКА СМЕ ЧЕНГЕТА ПО КИНАТА

Звездния екшън състав и квартални "полицаи" на голям екран

0 коментара Сподели:

Колкото и невероятно да звучи, "Пазителите на галактиката", които вече натрупаха над 330 милиона долара в касичката на Марвел, не успяха да застанат начело на родния ни бокс офис. Причината – отново "Люси" на Люк Бесон – очевидно доста по-успешен от очакваното и въпреки минималната разлика от около 1000 лв., Люк Бесон успя да надвие (поне у нас) могъщата машина за пари във втория си уикенд.
 

НЕПОБЕДИМИТЕ 3

Режисьор: Патрик Хюс
Сценарист: Силвестър Сталоун, Крейтън Ротънбъргър, Катрин Бенедикт
В ролите: Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Уесли Снайпс, Харисън Форд, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Долф Лундгрен, Ранди Коутур, Тери Крюс, Антонио Бандерас, Келан Лъц, Джет Ли, Робърт Дейви и др.
Очаквания – 4/10
Рейтинг в rottentomatoes: 32% одобрение
Рейтинг в metacritics – 35/100

Първите новини за "Непобедимите"  преди пет години бяха съпътствани с големи дози умиление и носталгия по филмите и екшън звездите, с които много от нас са израснали. Днес обаче всяка следваща новина, свързана с третото продължение, буди единствено желание за подигравка, смесено с чувство на съжаление към създателите на филма, защото, вместо обединението им да донесе нещо, с което да ги запомним за последно, те решиха да го карат шеговито и да се изгаврят със себе си и не на последно място – с нас. Но ето че дойде време и за "голямата" премиера на "Непобедимите 3", състояща се месец след торент премиерата на филма. И не забравяйте, към стария състав се включват Харисън Форд, Мел Гибсън и Уесли Снайпс!

"Също като предшествениците си "Непобедимите 3" предлага минимума от звездите си в тази старомодна сбирка, а трябваше да ни даде много повече забавление."


НЕКА СМЕ ЧЕНГЕТА

Режисьор: Люк Грийнфилд
Сценарист: Люк Грийнфилд, Никълас Томас
В ролите: Джейк Джонсън, Деймън Уейънс, Нина Добрев, Анди Гарсия, Роб Ригъл и др.
Очаквания – 3/10
Рейтинг в rottentomatoes: 15% одобрение

След огромната му популярност през 80-те и 90-те екшън-комедийният buddy cop жанр се поизгуби временно, а през 2010 Кевин Смит направи нещо като рестартиране със своя "Скатавки" и през последните години виждаме все повече такива ленти. За жалост не всички са "Внедрени в час", но уви.

Райън (Джейк Джонсън) и Джъстин (Деймън Уейънс) са приятелчета, които се чудят каква тъпотия да направят през свободното си време. След като се обличат като полицаи за празненство с костюми, двамината решават да продължат по-смело и се превръщат в сензацията на квартала. Съвсем скоро обаче фалшивите ченгета се забъркват с истинските гангстери и мръсни "колеги", а тогава изкуствените им значки трябва да влязат в сериозна употреба.

 "За жалост между Джейк Джонсън и Деймън Уейънс съществува комедийна химия… но "Нека сме ченгета" не успява да сътвори нищо с нея."

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *