ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

Филмът на Майкъл Бей влиза директно на четвърто място в бокс офис класацията

0 коментара Сподели:

"Господарката на злото" най-накрая беше изместена от върха на бокс офиса. Новият водач, както се очакваше, е "Как да си дресираш дракон 2", а второ място зае летният "Внедрени в час 2". В последният уикенд на юни по екраните тръгва нов хит и отново продължение – този път четвърто – взривяващият "Трансформърс: Ера на изтребление".

ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

Режисьор: Майкъл Бей
Сценарист: Ерен Кругър
В ролите: Марк Уолбърг, Стенли Тучи, Никола Пелц, София Майлс и др.
Очаквания – 7/10
Оценка в imdb: 7.4 (от 2469 гласа)
Рейтинг в rottentomatoes: 33% одобрение
Рейтинг в metacritics- 42/100

Майкъл Бей прекарва прекалено голяма част от кариерата си общо взето в правене на едно и също нещо. Четири Трансформъра за 7 години са някак си множко, дори и за най-големите му фенове. В промеждутъка той успя да вмъкне един крайно незадоволителен филм – "Кръв и пот", а спомените за "Островът", "Лоши момчета" и "Скалата" остават прекалено назад във времето.

Ера на изтребление, който е най-дългата част от поредицата (165 минути), разказва за автомобилния механик Кейд (Марк Уолбърг) и дъщеря му Теса (Никола Пелц), които правят откритие, което ще събере аутоботите и привлече вниманието на властите.

Както можеш да предположиш, отзивите за филма не са от най-впечатляващите, като някои критици дори го обявяват за най-лошия филм от четирите. И все пак, ако ти се гледа повдигаща адреналина фантасмагория с превъзходни цветове, ефекти, звуци и самоубийствен патос, сюжет и диалози – "Трансформърс: Ера на изтребление" е твоят филм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *