КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН 2 ПО КИНАТА

Продължението на свръхуспешната анимация от 2010 "Как да си тренираш дракон", която получи високите оценки на публика и критика, две номинации за "Оскар" и актив от 500 милиона долара при бюджет от 165

0 коментара Сподели:

Световното първенство по футбол напредва с пълна сила и е супер интересно, но нека не забравяме и горещите заглавия, които се въртят по екраните в момента. Дъждовният юни ще ни предложи само една премиера в предпоследния си уикенд, но за сметка на това – дългоочаквана.

КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН 2

Режисьор: Дийн Дебиос
Сценарист: Дийн Дебиос (по книгите на Кресида Кауъл)
Очаквания – 8/10
Оценка в imdb: 8.7 (от 13835 гласа)
Рейтинг в rottentomatoes: 82% одобрение
Рейтинг в metacritics – 94/100

Приключенията на Хълцук и Беззъб продължават, когато двамата се натъкват на ледена пещера, която е дом на стотици нови диви дракони и мистериозния Драконов ездач, което ги поставя в центъра на битка за защитаването на мира.

Създателят на първия филм, канадецът Дийн Дебиос, се завръща като сценарист и режисьор и за продължението, което до момента получава дори по-добри отзиви от оригинала. Оценката на публиката е повече от обещаваща (8.7), а някои критици дори правят сравнения с оригиналната трилогия "Междузвездни войни". "Как да си тренираш дракон" на Дриймуъркс дава сериозна заявка за възстановяване в баланса на все по-безидейните и затъпяващи анимации, на които ставаме свидетели напоследък.

"Вълнуващ, емоционално отекващ и красиво анимиран, "Как да си тренираш дракон 2" надгражда върху успеха на предната част и показва как трябва да се правят продължения".


А какво за новата "Годзила"?

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *