DOMA music presents: Mendel (NL)

0 коментара Сподели:

DOMA Music продължава в пролетен галоп със своите музикални вечери. Този път Mr. Mendel (Amsterdam) & Charlie (Sofia) ще се впрегнат за вас, за да ви доставят тази частица от музикална наслада, от която се нуждаете. Холандският музикален селектор е едно от актуалните световни имена на авангардната музикална сцена и пристига в София за първи път.

Това парти е първото от трите пролетни алтернативни музикални събития, които DOMA Music са подготвили за софийската публика заедно със ZoZo (Istanbul) & Snezhana (Sofia) на 19 април и Mick Wills (Stuttgart) & Technobeton (Stuttgart) на 17 май.

Mendel е роден и израснал в Амстердам. Започва кариерата си като тийнейджър, пускайки хип-хоп в едни от най-добрите клубове. По-късно работата му в Waxwell Records разширява музикалния хоризонт на младия музикант, включвайки широк спектър от soul, disco, afro, brazil и house. Така се превръща в завършен диджей и продуцент, а неговите мискове се ползват успешно от имена като Antal и Hunee. Издадава се от Disco Deviance, Basic Fingers и Lumberjacks in Hell и е редовен участник в един от най-добрите музикални фестивали – Dekmantel и Lente Kabinet.

Постоянният поток от еклектични звуци и мелодии, включително и редовното шоу на Mendel по Red Light Radio, предоставя платформа за меката сила на музиканта, улавяйки сърцата на слушателите чрез смесица от емоционални класики и копринени раритети от всички краища на музикалния пейзаж. Показателен е постоянният поток от клубни, фестивални и други участия в цяла Европа и отвъд с участието на неговото име. 

Иво Стоядинов Charlie е български диджей и продуцент. Известен е с минимал уейв формацията Les Animaux Sauvages. Сред създателите е на едно от най-екзотичните партита в София – We Like Kitsch в компанията на Julieta Intergalactica и Nasso Ruskov. Негови тракове и ремикси се въртят от Andrew Weatheriаll, Thomass Jackson, Inigo Vontier, Autacik, NTS radio и др.

Тези вечери са от онези, в които музиката ни кара да танцуваме цяла нощ и после да ги помним дълго, затова букни тази дата в календара си отсега.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *