JAYA the Cat live

0 коментара Сподели:

Jaya the Cat се завръщат в България в края на февруари месец, за да ни приготвят за пролетния сезон. Приятелите ни от Терминал 1 ще са любезните домакини, а половината билети са изчерпани за по-малко от един ден. Интересът от страна на българската публика е особено голям, която може да значи само, че на 27 февруари ни очаква шумно избухване.

Първи на сцената ще се качи Selector Lazy Face, за да се погрижи за музиката преди и след концертната част като ще ни подгрее с това, в което е най-добър – регето. Лейзи Фейс е отговорен за най-дълго просъществувалото българско радио предаване за ямайска музика в онлайн ефира ни – JamaicaAirForce.

Сетът му ще ни пренесе на юг с микс от ска, реге, пънк, рокабили, дъб и много тропически ритми.

Вечерта продължава със лайв сет на асеновградската група PlasticBo.Музикантите имат издадени 6 албума и до момента и са сред едни от най-обичаните български банди у нас. Винаги се радват на сърдечно отношение и добра приемственост от страна на публиката.


Последното участие на JayaTheCat у нас беше на 30 август 2017-а година. През това време издадоха нов албум, парчета от който успяхме да чуем по време на концерта им в Маймунарника. Не само ние нямаме търпение да видим отново JayaTheCat, но и групата очаква с вълнение да се завърне на българска сцена.

Билети за концерта може да намериш тук. Можеш да си ги закупиш и на място, но предвид огромния интерес до момента, съветваме те да не чакаш последната минута, защото събитието определено си заслужава.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *