Дръм и Басс Лавина presents: Planet V Bulgaria

Това събитие е като коледен подарък за най-послушните дръм енд бейс фенове

0 коментара Сподели:

Това събитие е като коледен подарък за най-послушните дръм енд бейс фенове, които получават свръхдоза музикално вдъхновение в една-единствена вечер.

На 22 декември "Терминал 1" ще подслони всички, които искат да честитят 25-ия рожден ден на V Recordings и да запалят дансинга от танци

под звуците на легендарния BRYAN GEE – една от най-значимите фигури в дръм енд бейс историята. 

Като съосновател на фамилията лейбъли V Recordings и като DJ с очевидно бездънна селекция от dub-ове, можем да го определим като game changer на световната дръм енд бейс сцена. След като в началото на 90-те джънгълът надделява над хардкора, Bryan Gee се среща с Rony Size и DJ Krust и така се ражда легенда. V Recordings е създаден през 1993 г. като инструмент за популяризиране на джънгъл дръм енд бейс стила Bristol Sound.

Това е звукът, който мнозина съвременни първокласни продуценти определят за първото си вдъхновение да станат част от сцената.

Дори след разрастването на семейството лейбъли на Bryan с Chronic, Philly Blunt и Liquid V контролът на качеството продължава да не пада. Легендарни артисти като Dillinja, Ray Keith, Adam F, Ed Rush & Optical, Marky и много други издават за V Recordings през годините. Така че никак не е чудно, че сетовете на Bryan Gee са пълни с нечувани тракове. Като добавим организиране на епичните рейвове PLANET V към автобиография му, Bryan Gee доказва, че е неизменна част от дръм енд бейс общността.

Естествено той няма да е сам зад пулта и компания ще му правят още HEIST / UK, MC DARRISON / UK, pAnega & KENOBI, DTK, BASSMAFIA, CRASH, PARAMETHER & GOLDRUM. Следи изкъсо събитието тук!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *