Krekhaus Live at Terminal 1

0 коментара Сподели:

Тази есен музикантите от KREKHAUS са ни подготвили един незабравим концерт, който обещава да изгони всичките ни есенни грижи. Групата ще представи новия си албум на 10 октомври в клуб Тerminal 1 и шоуто ще бъде още по-грандиозно от предишното, което се състоя през лятото и на което присъстваха 400 фенове, а близо 1000 души следяха събитието лайв във фейсбук.

Рок групата Krekhaus е основана през 2014 година, а вече може да се похвали със серия концерти из известни столични заведения, както и с участия във фестивалите София диша и Капана фест.

Бандата е подгрявала на Остава и е била част от лейбъла Homeovox.

На 26 юли бандата излезе на сцената на Маймунарника, за да представи дебютния си албум, който беше разпродаден до края на шоуто. За есенния си концерт в Тerminal 1 от групата обещават на феновете си изцяло ново преживяване. Krekhaus никога не изпълняват едно парче по един и същи начин два пъти, въпреки че са верни на рока, в музиката им той се слива с класическия хардрок, фънка, джаза и дори и суинга.

Радват се на свобода в процеса на създаване на музиката и това прави изпълненията им вълнуващи и кара публиката да ги вика на бис повече от веднъж.

И тъй като всеки концерт на групата обещава да бъде различен от предишния, нямаме представа какво можем да очакваме от Krekhaus и този път, остава само да тръпнем 10 октомври да дойде по-скоро.

А през това време може да чуете албума в Youtube канала на групата и да прочетете повече за събитието тук

Видео изпълнение на две от песните на групата, WhereHastheLoveGoneи TakeIt,можете да намерите тук.

Виж какво друго можеш да направиш през октомври.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *