SPICE

Новата поредица от хаус и тек хаус партита, която се появи това лято на Cacao Beach Club

0 коментара Сподели:

SPICE е серията от хаус/тек хаус партита, които Cacao Beach Club започна това лято. Две от четири летни нощи, посветени на продължителните танци и енергията на топ хаус артисти, показаха, че „подправката“ към какаото си заслужава. Препоръчваме ти да опиташ различния вкус на електронната музика, който така или иначе рядко се среща зад родните пултове. 

Първото парти от поредицата SPICE откри Franky Rizardo. Холандското момче е в лайнъпа на фестивали като Tomorrowland, WE ARE FSTVL, Defected Croatia, Mysteryland, а Cacao Beach още пази топли спомени от гостуването му с Fatboy Slim. Август започна с Detlef, чийто опит с Jamie Jones и лейбъла Hot Creations, идеално се вписаха в концепцията SPICE. Динамичните му хаус парчета откриха най-горещия месец и оставиха феновете в очакване на следващата „спайси“ вечер до морето.

Стана ли ти топло? Ако и ти искаш да опиташ, Cacao Beach дава още две, последни възможностиза сезона, в които можеш да се гмурнеш в хаус музиката на утвърдени имена в жанра и, разбира се, Deso & Kaiski, които не пропускат да разтанцуват клуба и да посрещнат слънцето на Cacao Beach. Идната сряда (15.08) това ще направи и Latmun, чиято енергия и парчета като „Def”са вихрушка от барабани, бас и сръчност – перфектната буря на дансинга от Лондон до Ибиза, че и у нас.

SPICE серията ще закрие Hector Coutoна 22 август. Вместо да си губи времето в сиести, испанецът постига перфектната комбинация между Chicago house и old-school techno, която звучи еднакво добре в клубове и по фестивали. A някъде междуучастията в Pacha Barcelona, AmnesiaIbiza, We Are Festival London Couto създава и собствен лейбъл (Roush). Номиниран е за най-добър хаус артист на Vicious Music Awards през 2015, а името му често се появява в Топ 100 класацията на Resident Advisor.  

Ако вече нямаш търпение да ти „запари“, билетите за последните две SPICE вечери този сезон (15 и 22 август) са в продажба в OMV, на бара в Cacao Beach Club, както и в мрежата на Eventim.

 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *