Worst Behaviour : The GRIND

0 коментара Сподели:

Отдавна си мечтаем за дневно парти с добра музика, добри коктейли и добри хора, което да продължи до малките часове на денонощието.

THE GRIND е съвременна препратка към предаването MTV GRIND през 90-те, в което MTV редовно ни показваше дневни плажни партита. Всеки от нас е попадал на предаването и тайно си е мечтал да има възможността да се докосне до тази нестихваща парти атмосфера! Инспирирани от първоизточника на тази култура, която възпита едно цяло поколение, момчетата от Worst Behaviour, NIA FAYE и Jana решават да създадат тяхна интерпретация с помощта на най-доброто от hip-hop, rnb, dance, electronic, afrobeat стиловете.

Партито ще се проведе на 10 август от 14:00 часа на бар „Ботаник“. В унисон с оригиналната идея те ще заложат на актуална музика, летни елементи, тропически напитки и добро настроение.

Вход само по бански!

————

WORST BEHAVIOR са градски момчета със селекторски нюх. Тодор и Стилиян стартират поредицата партита WORST BEHAVIOR, с които целят да разнообразят нощна София. 2 години по-късно и много успешни партита зад гърба си, WORST BEHAVIOR продължава да представя нови стилове от всички нюанси на черната и електронна музика и да търси нови места в София, които да покори.

NIA FAYE е откривател на нова музика. С месечните си миксове PRE-DRINKS тя си е поставила цел да информира за нова музика и да открива нови ъндърграунд изпълнители. В сетовете ѝ се наблюдава много силно UK присъствие и особено внимание върху UK garage сцената.

Jana e половината от дуо-то селектори Bumbo & Jana, присъстващи на софийската парти сцена от 2010 година насам. Стараейки са се да събира в селекцията си микс от най-новите рилийзи от американската хип- хоп сцена, както и класики от изминалото десетилетие, е била зад пулта на клубове като Carrusel Club, Yalta Club, Sugar Club, Fabrica 108, Mixtape Club, Kite Bar- Градина, Bash Bar- Градина, Бар Петък, Backyard bar и Double Black Club.

Ето и какво още да правиш на морето.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *