Sofia Beats w/ Jay Scarlett (UK) / Low Heat / Boyan / 1000names

Jay Scarlett, Low Heat и BoyanMusic са само част от имената, които можеш да чуеш на задаващото се парти в Mixtape 5.

0 коментара Сподели:

По традиция винаги можеш да ни откриеш на музикалните събития, които наистина си заслужават, а когато говорим за агентите от Sofia Beats, ни е направо задължително да видим какво са ни подготвили този път. И естествено те не ни разочароват със супер селекция музикални магьосници – Jay Scarlett (UK) / Sounds Supreme, Low Heat – live / Sofia Beats, Boyan – DJ Set / Sofia Beats, Darker Than Wax, BBE Music, Laruche Records и 1000names – DJ set / Project Mooncircle, Drut, Black Acre, Eklektik Records са хората, които ще ни отнесат главите точно на 25 май със запомнящо се парти в любимия ни Mixtape 5.

Както ти е известно, Jay Scarlett е един от пионерите на beat културата на стария континент. През 2007 с Rush Hour Store издава култовата компилация Beat Dimensions, която вдъхновява артисти от цяла Европа, като в ефира на радио PULS представя Sounds Supreme, където можем да чуем най-новите насоки на beats и electro. Low Heat пък е човекът зад пилотното издание и един от основателите на лейбъла Sofia Beats. Дебютът му Heatwave EP зададе посоката на развитие и стила на следващите рилийзи. За радост на всички ни на 25 май ще направи специален live set с изцяло авторска музика. Продължаваме с Boyan, който държи в ръцете си третото издание на Sofia Beats – All You Do EP, което официално излиза на 27 май. Скоро ще чуем и първия сингъл, а на партито нашето момче ще направи DJ set с музика от предстоящия албум, както и творчество, издавано от чуждестранни лейбъли. Подсказваме и че последните гуру мастъри – 1000names, винаги са били в далечното бъдеще.

Музиката, която дуетът Margg и Nikko издаваха за едни от най-влиятелните лейбъли още през 2008 г., звучи стряскащо актуално и днес.

Навярно първите артисти в България, които пускаха Flying Lotus и изумяваха дори най-зарибените меломани. Години преди създаването на Sofia Beats, 1000names участваха като артисти и в организацията на партита с гости като Dorian Concept, FULGEANCE и други футуристични космонавти. На 25 май те ще направят DJ set на една сцена с техния стар приятел Jay Scarlett.

Ако още не сме те навили за супер приятното музикално соаре, споменаваме, че Early bird билети на космо цена от 10 BGN можеш да намериш преди 13 май в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг ето тук, предварителната продажба пък е на място във веригите на Office 1 Superstore, книжарници Booktrading и магазин „На Тъмно“. За всичко останало ще ни намериш на 25 май приятно развеселени и определено в музикален екстаз, а още за събитието научи ей тук.

Ако тази парти еуфория не ти е достатъчна – виж точно как си ги представяме дните от седмицата, облечени в музика.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *