Nordic Soundscapes

0 коментара Сподели:

Платформата за скандинавска музика и култура Nordic Soundscapes ще представи разнообразна парти вечер със специални гости актрисата Анжела Недялкова и техно ди-джеят Birben.

Вечерта ще започне със специална едночасова селекция с любимите парчета на актрисата Анжела Недялкова от скандинавска инди и електронна сцена. Самата тя ще почерпи с оригинален шот на Smirnoff всеки гост влезнал в клуба до полунощ. Ето какво сподели Анжела за селекцията си:

„Това е моята мини селекция от топ фаворитите ми, когато става дума за съвременна скандинавска музикална сцена. Подбрала съм само траковете, които съм слушала на l с часове.

Неслучайно започвам с Kiasmos и GusGus, защото обожавам дълбочината (звукова и емоционална) в звученето им.

Макар Moderat да не се вписват в Nordic концепцията чисто като националност, реших да сложа и тях, понеже идеално кликват за мен с това течение като усещане и звук. Laika от своя страна са нещо като лиричното отклонение в този плейлист, но не мога без тяхната космическа безтегловност. Може да намерите плейлистана Анжела в Spotify тук.

Зад пулта ще застанат и резидент диджеите на Nordic Soundscapes – Мartin & Sayulke със своята селекция от мелодичен поп, диско, хаус, инди, трип-хоп до дарк електроника и техно ще ни забавлява цели 6 часа и ще включваща имена като Röyksopp, Fever Ray, Prins Thomas,Little Dragon, Todd Terje, AURORA, Lindstrom, Múm, Björk, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Fallulah, Samaris, Sigur Rós, Kasper Bjørke,Trentemøllerи oще безброй познати и непознати имена идващи от Исландия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия 

https://soundcloud.com/vatszlav-sayulke
https://soundcloud.com/melformator
https://www.mixcloud.com/sayulke/scandinavian-music/

Още един специален гост на 9 февруари ще застане зад пулта. Тове е добре познатият в родните техно среди – диджей и продуцент -BIRBEN. Той ще завърши вечерта като  представи 3-часов техно сет, включващ скандинавските артисти Adam Beyer, Cari Lekebusch, Ida Engberg, Joel Mull, Abdullah Rashim, Korridor и др.

С Birben зад пулта вечерта в Tell Me ще бъде повече от гореща, a слънцето отново ще ни огрее танцувайки на паважа на улица Иван Вазов.

Датата е 9 февруари, мястото e клуб TELL ME на улица Иван Вазов №12, а билети ще могат да се закупят само на място на цена 10лв. 

Телефон за резервации: 088 832 1106. Викингските шапки са от нас!

Facebook 
Събитието
SPOTIFY

Не пропускай SEVDALIZA в ДНК на 10.02.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *