CoChristmas Party, vol. 2

Най-голямото коледно парти в IT общността

0 коментара Сподели:

Ако се подвизаваш на софийска територия и си в час със стартъп средите, няма как да не знаеш Puzl
CowOrKing
, който безпрецедентно грабна наградата за най-добър коуъркинг спейс в Централна и Източна Европа. Съвсем заслужено според нас.

Освен че им се кефим на иновативния подход, страстта, с която правят нещата, и изключително прецизния дизайн на всяко едно от пространствата, и тази година няма да пропуснем коледното им парти. Един от лайтмотивите на Puzl, които знаем, че ги водят толкова бързо напред, е sharing is caring. Ето защо за втора година от Puzl CowOrKing и цялата IT общност в София ще споделят с всички своето коледно парти. Този майндсет ни е достатъчен, за да им отидем на гости, но все пак ето още няколко причини.


Това, което е важно да споменем, е, че партито е с некомерсиална цел и печалбата от него ще отиде при фондация „Очи на 4 лапи“.

Това само по себе си е достатъчна причина да наминеш. Гледката към Витоша е традиционна и впечатляваща заради близостта ѝ (най-новото им пространство със съвсем красноречивото име The View). Баровете ще са локализирани така, че ако ожаднееш, да не се мъчиш дълго, а и дочухме, че ще има лаунч на нова бира, която носи името Club403 и е направена специално за IT хората. За музиката и това да сме в приятно настроение ще се погрижат J Roos, Dinko Sax & Teddy Mircheva.


See u there.

Кога: четвъртък, 14 декември, 20:00 ч.
Къде: The View, Puzl CowOrKing (завод "Витоша", бул. "Черни връх" 47)
Как: вход 10 лв., с включена напитка

Билети тук.
Събитието тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *