Читалище София #2

"От време на време"

0 коментара Сподели:

"Времето е наше", "Времената се менят", "Няма нищо по-хубаво от лошото време" – въобще, во веки веков времето е било вдъхновител, отправна точка, необятна тема – колкото трудна за разбиране, толкова и благодатна. А и понеже това време, което най-пряко ни касае, атмосферното, взе да се смарангясва, моментът е прекрасен да се затворим с топла напитка с алкохолен оттенък на приятно място. 

След небивалия успех на първата част на това смело и необичайно събитие, на 30 октомври очакваме "Читалище София 2" под надслов "От време на време". 

Този път главни действащи лица в любимия бар от седмицата ще бъдат друга плеяда от хегемони на устното изкуство, а именно Yoko Paspalanova – Vasileva – Yoko, Mihail Georgiev – F-act и Radostin Georgiev – Mr. Freesk.

Те ще представят свои произведения, които не биха се окачествили като рап, а като "поезия" (блякс), каквато им се случва да пишат ‚от време на време‘ или ако трябва да сме идея по-честни – словесни конструкти, които те не са или не биха вкарали в рап песни, защото ги е страх, срам, биха им се смели в квартала или биха ги закарали насила на санаториум.

Или просто ги е мързяло. Или са по-съкровени. Ще можете да ги попитате сами. Отново за музикалния съпровод ще се грижи Lilo Petrov а.k.a. Xonic, а младата актриса Vesela Babinova пак ще се изявява като водеща/момиче на късмета и ни е подготвила куп изненади.

А на Хелоуин очаквай…

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *