Science Party: машина на времето

Напред в бъдещето и назад в миналото с машина на времето

0 коментара Сподели:

Научното парти за възрастни “Science Party: машина на времето” ще се случи във вечерта на петък, 13-и, с музика от Ясен Згуровски, костюми от различни епохи и лекции: „Кое ни кара да стареем?“ и „Пътешествие в дебрите на науката за Земята“. Начало: 19:30, място – Музейко.
 
Могат ли възрастните да се забавляват без деца в детски научен център? Случва се рядко, но е напълно възможно, дори ужасно вълнуващо. Доказателството? Научните партита в Музейко – единствени по рода си вéчери в пространството на детския научен център, посветени на забавления за големи: наука, музика и танци от вчера, днес и утре.

Този месец ни очаква петото Science Party, вдъхновено от разказите на всички, пътували във времето. Абсолютна величина ли е времето? Можем ли да се върнем назад в миналото, или да погледнем напред в бъдещето?

Ще разберем, ако се качим в машината на времето, за да предизвикаме порасналите деца в себе си на петък, 13-и, в Музейко.
 
Какво ни очаква на “Science party: машина на времето” из пространствено-времевия континуум в Музейко? Епохален куиз с награди, в който ще можем да тестваме познанията си за различни епохи. Астрономически наблюдения от покрива на Музейко в компанията на истински физици от плът и кръв. Научни лекции за процесите на стареенето и за пътешествието в дебрите на науката за Земята. Танци във времето с костюми от любима епоха. Арт работилница за Steampunk в бижута от миналото и бъдещето. Музика от Ясен Згуровски. Питиета от Absolut и Stolichno.
 
Облечи се по последна мода от епоха по избор и ела в Музейко на 13 октомври, петък! Целият ще бъде наш, на порасналите деца, от 19:30 до 01:30 след полунощ!

А какви още събития те очакват тази седмица, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *