EVOLVE vol.1: BART SKILS и WHYT NOYZ

Under_Construction с нова парти концепция

0 коментара Сподели:

В началото на август от Under_Construction загатнаха за следващото събитие в програмата си, което ще се проведе малко по-късно през годината – на 21.09.2017. Партито ще се състои в четвъртък вечер, а причината за това е, че 22 септември (петък) е официален празник и неработен ден.

Става въпрос за нова концепция на име EVOLVE, като в основата й стои идеология за непрестанен стремеж към развитие!

Организаторите са подготвили двама топ чуждестранни хедлайнери, а именно BART SKILS (Drumcode) и WHYT NOYZ (Minus, SCI+TEC), както и двама специални гости от България в лицето на големия DJ STEVEN (Metropolis) и младата звезда SHOSHO от лейбъла на Методи Христов Set About!

Локацията за събитието e нова зала, като за момента се знае само, че се намира в „Малкото НДК“. Със сигурност организаторите успяват да постигнат целта си до момента, ако тя е да има загадъчност.

Обявени са, разбира се, и резидентите на организацията – Divverse, който ще застане рамо до рамо с Nas St за b2b сет, който започва да се превръща в тенденция от известно време… явно наистина им се получава! Дуото Eternal също ще вземе участие, като най-вероятно „вечните момчета“ ще открият купона! Наскоро те издадоха първият си силен релийз за лейбъла на The Yellowheads – Reload Records, и срещнаха огромна подкрепа сред феновете на модерната техно музика в България и света.

Имената, както и замисълът на организаторите несъмнено гарантират качествен саунд и преживяване, така че не пропускайте възможността да присъствате на първото издание на EVOLVE!

Билети ще намерите в мрежата на EVENTIM, техните партньори и онлайн на: www.eventim.bg
Следи събитието и във Facebook:

Виж къде още можеш да потанцуваш през септември!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *