Ледът се топи на МоМента

Щастието на плажа е... много мента + малко спрайт

0 коментара Сподели:

Само едно „Наздраве“ е нужно да преобърне деня ти с краката нагоре, а когато лятото е наистина в разгара си, какво по-хубаво от това часовете ти да се нижат, докато пиеш мента със спрайт на плажа?

Това не е мираж, човече, Мента „Пещера“ тръгва на турне по най-готините морски барове в къмпингите „Смокиня“ и „Градина“ от 10 до 12 август, за да покаже как се топят ледовете на МоМента, if you know what I mean…

Шатрата на Мента „Пещера“ ще приютява всеки на бара си, а с малко повече късмет ожаднелите туристи ще могат да си спечелят коктейл мента и спрайт. А компания за по чашка винаги ще се намери, особено когато Wosh MC е наблизо.

Скуката ще избяга далеч и ще се оглеждате за секси партньор/ка, когато разберете каква игра готвят организаторите – отбори с по двама души ще трябва да разтапят ледени кубчета на момента по всякакъв начин и без ограничения, за да достигнат една многоо замръзнала и свежа 100-милилитрова бутилка. Пуснете въображението си на макс и разтопете ледения къс колкото може по-бързо.

Вместо да излезе духът от лампата, ще изтече свежото настроение от бутилката Мента „Пещера“ и ще се прелее като еликсир в голяма „парти кофа“, от която всички дружно ще сърбаме коктейлите си с мента и спрайт.

И ритмите няма да избягат, тъй като Wosh MC ще превземе микрофона и ще ни разкрие например има ли кинти в сака, или по-скоро е скрил мента там.

Запази си 3 дни от средата на август и ела на дневно парти от 15 до 19 часа.

Чакаме ви на:
10.08 в Парадисо в къмпинг „Градина“
11.08 в Бар „Куче&
Куче“ в къмпинг „Смокиня“
12.08 в Кайт Бар в къмпинг „Градина“

Чувал ли си за джин на клечка?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *