CHANSONS DU FUTUR

София ще има парти вечер посветена на франкофонската музика

0 коментара Сподели:

Chansons du Futur е чисто нова клубна вечер, която ще търси бъдещите “шансони” на Франция, Канада, Белгия, Швейцария, Африка, и така чак до Океания. Първото издание  на вечерта ще е на 12 май в TELL ME BAR на ул. Иван Вазов 12, а  начало точно в 22.00 часа.

Очаквайте 100% франкофонска музикална селекция, която ще ви накара да танцувате под звуците на пъстра гама от стилове, представена от двама от най-обещаващите млади диджеи на България – Unkle Billy и sayulke.

Първата част на рандевуто, промотиращо новите и независими френски музикални продуценти, групи и DJ-и ще бъде посветена на артисти като AStateof Mind, Chinese Man, Guts, Scratc hBandits Crew, TaiwanMc, WaxTailor, Grimes, RiaMae, които ще ни отведат в дълбините на френския hip-hop, trip-hop, soul, funк и reggae.

 Атмосферата ще бъде умело наелектризирана чак до ранни зори от електро поп, хаус и техно селекцията на sayulke oт Мелформатор,  в основата на която ще бъде продукцията на артисти като Justice, Cassius, Еd Bangers, Soulwax, KavinskyLaurent Garnier, Noze, Tiga, ArtDepartmen tи още много други музиканти,  идващи от различни кътчета на земното кълбо, но закърмени с френския език и култура. 

Очаква ви една нова концептуална вечер, която ще разчупи софийския клубен живот на 12 май с музикална селекция от емблематични и добре познати френски, белгийски и швейцарски имена, до дълбоко скритите под снега канадски продуценти и екзотични афрoталанти.

Можеш да следиш събитието във Facebook.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *