SNTS

Техно сензацията ще посети България по покана на Filter Events

0 коментара Сподели:

На 10-ти февруари MIXTAPE 5 ще се превърне в берлински ъндерграунд техно клуб. По поканана Filter пристига нашумелият диджей и продуцент SNTS, който ще представи новия си албум Losing Sight. Сливайки апокалиптичен готик с деведесетарски футуризъм и служейски си само с аналогови технологии, SNTS предизвиква истинска еуфория в техно средите с новата си продукция – Losing Sight, издадена официалнo на 30 декември 2016 за Sacred Court.  Дисонанс, мистерия и лудост са на дневен ред в албума, който енигматичният артист записва в пещера.

Когато става въпрос за актуално new-wave techno, името SNTS няма как да бъде подминато. Всеки почитател на аналоговото звучене, бийтове в сивата гама и мрачните техно вечери, не бива да пропуска партито в MIXTAPE 5.

SNTS се появява на сцената едва през 2012 с дебютните си релийзи Chapter 1, 2 и 3 за собствения си лейбъл SNTS- предимно фокусиран върху издаването на vinyl. По-късно става част от Horizontal Ground, Edit Select Records до последния си релийз за Sacred Court през 2016. SNTS упорито навлиза в техно средите и бива лансиран в емблематични клубове като Berghain, Tresor, както и Boiler Room и редица фестивали.

Инфо за събитието тук >>>

Тагове: парти MIXTAPE 5 SNTS
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *