И АЗ МОГА / I CAN TOO с Alex P – парти за добро

На Коледа се забавляваме благотворително в новооткрития Diamonds Club

0 коментара Сподели:

Коледа е един такъв особен момент, в който хем трябва да ти е празнично, хем ти стои една буца в гърлото, че някъде там има деца и пораснали, на които никак не им е такова.

Има начин да се забавляваш от сърце и то още повече, защото ще знаеш, че си допринесъл за една добра кауза. Навръх Коледа известният рапър Alex P се обединява с любимия си клуб в Студенстки град – Diamonds Club, за да подкрепят заедно Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO в помощ на деца със специални нужди.

 

На 25 декември (неделя) от 23:00 ч. всеки гост на събитието ще дари чрез присъствието си 5 лева за каузата на И АЗ МОГА.  А всеки отбелязал се в събитието във Фейсбук, че ще присъства ще добави още по 1лв. към общата сума на дарението.

Освен да се забавлява и да чуе хитовете на Alex P, всеки присъстващ ще може на място да направи дарение за организацията и да избере красива детска картичка I CAN TOO.

 

И АЗ МОГА / I CAN TOO е интернационална благотворителна организация за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства. Идеята на I CAN TOO е, че всеки помага с това, което може най-добре.
.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *