Secretsex Party

0 коментара Сподели:

В основата на това така провокативно заглавие стои идеата за табуто. Табуто, за което всички говорят, но никой не притежава. Вечно неудобната тема, от която всички се интересуват. Идеята да разгърнем себе си, макар случващото се около нас. Понякога в стремежа да сме свободни, ние пропускаме себе си и исканията на душата си. Навлизаме в социални рамки, които са закодирни по default. Виждаме истината пречупена през призмата на социалната оценка и не живеем в сега. #Secretsex освобождава. Това е мястото и attitude-a да бъдеш себе си без извинения.

Идеята на събитието е да бъде разчупен стереотипа на социалните привички, да бъде освободено съзнанието за едно по-интимно и лично преживяване, в което на първо място стоят емоциите.

#Secretsex party-то е колаборация за представянето на новата колекция на Blackout Label и новата тъмна бира на Ailyak. Идеята за скритата локация е допълнена от мястото TELL ME BAR в центъра на София. Домакините са подготвили специално ревю и комплимент за всички гости на събитието. На самото събитие ще можеш да се насладиш на новите предложения от Ailyak и BL, както ще можеш да закупиш и от аксесоарите и бирата на преферциални цени!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *