Switch 2 Radio Nula с DJ Woo D и Starteras

Най-доброто от селекцията на словенското радио

0 коментара Сподели:

Switch и Radio NULA дават началото на SWITCH 2 Radio Nula – поредица от събития, които ще ни пренесат на вълните на най-популярното онлайн радио в Европа. Поредица от събития, които ще се трупат на всеки два месеца, а стабилната основа ще се постави на 25 Ноември, когато специално за превключването на сезона, директно от Словения пристига резидентът и едно от основните лица зад Radio Nula – DJ Woo D.



Асоцииран с култовото онлайн радио почти от самия му старт преди десет години – Игор Вечерич или Woo D, е един от основните играчи на словенската фънк, соул, хип-хоп и джаз сцена. Уменията му зад грамофоните го правят предпочитан гост на редица музикални събития в цяла Европа, както и на едни от най-добрите b-boy батъл състезания. В София Woo D ще представи най-доброто от селекцията си, която ежедневно приготвя за Radio Nula – фънк, соул, диско и хип-хоп, комбинирани с много bboy брейкс. Съпорта от българска страна ще бъде в ръцете на Starteras (X Team/Takt) .


През следващите няколко месеца очаквайте минимум още четири тематични партита, които ще се фокусират върху музиката, която слушаме по Radio Nula. Всички участници в събитията са лично одобрени от екипа на медията, а партита в Switch ще бъдат излъчвани и на живо онлайн в канала на популярното словенско радио.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *