Victor Calderone

The Halloween everyone is talking about. Bigger and better!

0 коментара Сподели:

Halloween е безспорно най-забавният празник в календара, защото освен още един повод за парти ти дава идеалната възможност да бъдеш някой друг само веднъж в годината. Дали ще избереш да се маскираш като зомби, призрак или любимия си филмов герой, е въпрос на въображение и ентусиазъм. Макар изборът на костюм да е труден, решението на кое парти да отидеш не е. Arena Armeec ще ти предостави идеалната площадка да се развихриш, като за музиката ще се погрижи любимецът на българските клубъри Victor Calderone. Нюйоркският ветеран винаги е на ниво и няма как те разочарова, защото хипнотизиращото му техно ще те накара да танцуваш цяла нощ.

Събитието поставя рекорд за България по площ на видеостените – цели 450 квадратни метра! Но това няма да е единствената атракция. Вече ти разказахме за Илиян Дяков, креативният директор на Halloween, който споделя, че не пестят пари при организирането на зрелищното парти, което го прави едно от най-атрактивните места, където да бушуваш през годината. За да е истинско изживяването, у нас вече пристигна канадската мега-звезда в модните среди – ZOMBIE BOY, бивше лице на L’Oreal, участвал в нестандартната рекламна кампания за Dermablend – коригиращфон дьо тен, която става хит в онлайн пространството под заглавието “Go Beyond the Cover”.

Трима смелчаци ще могат да се изправят очи в очи със Zombie Boy, благодарение на Vichy. Гостите на партито ще имат възможност да изпробват най-новия фон дьо тен от гамата Dermablend3D, както да спечелят VIP PASS + снимка с емблематичния модел.

Повече инфо тук!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *