House Dance

0 коментара Сподели:

House Dance – новият клубен формат на Soul Fiction се завръща с пълна силна на 17 септември в Tell Me Bar.  Събитието, което стартира през март тази година с идеята да влее живеца на танците в енергията на клубните Soul Fiction вечери, отново ще ни покаже защо музиката е магия, която чрез движението на телата ни отнася и потапя в себе си.

Най-важният елемент по време на едно истинско парти е зарядът на танците, а танцът и хаус музиката са в неразривна връзка и ако се оставим да ни водят ще превъртим от удоволствие сетивата си. На 17 септември наши танцови гурута ще бъдат – Anselm -22 годишен танцьор от нигерийски произход, който танцува почти от момента, когато е роден, както и горещата Harita, която взе участие на първото издание на House Dance през март тази година.

За музиката отново ще се погрижат резидентите на Soul Fiction – Soulful Traveller & George Quest, които ще застъпят на пулта заредени с най-добрите вибрации от летните партита по морето заедно с Ralf Gum и Jose Marquez. На перкусии ще бъде Mr. Moon – продуцент и перкусионист известен с работата си с повечето качествено джаз, фънк и поп формации в България, както и с ремкси на парчета на изпълнители като AtJazz, Marshal Jefferson, Lisa Show, Kinky Movement и много други

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *