A.SKILLZ

Култовият диджей с безплатно парти в България

0 коментара Сподели:

Един от най-добрите съвременни dance и breakbeat артисти идва в България за избухващо танцувално парти! На 30 юни A.Skillz ще се развихри зад дековете на откритата сцена в Маймунарника!

Невероятните технически умения и индивидуалният му подход към всяка публика, превръщат британския DJ в неизменен фактор в най-добрите breakbeat партита и фестивали по света! В сетовете си A.Skillz комбинира funk, drum’n’bass и dubstep, и не се притеснява да експериментира с музикални емблеми като JamesBrown, Queen, Beatles или Sting.

Без значение дали е в клуб или на голяма фестивална сцена, музиката му винаги успява да разтанцува хората наоколо.

Освен като диджей, A.Skillz е популярен и със своите иновативни ремикси на гиганти от всички жанрове  – от рок легендите Queen, през съвременни имена в денс музиката, като Don Diablo, до британските соул звезди Smoove & Turrell. Връзката между всички тях са съвременни бийтове, конструирани така, че да не оставят никого безразличен.

Освен брит звездата, зад пулта в Маймунарника ще застанат и няколко български диджеи, без които трудно бихме си представили хип-хоп сцената у нас – Unkle Billy, Harry Up, Funktool.

Началото е в 18.00 часа, а входът е свободен.

Повече инфо за събитието виж тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *