MIDNIGHT SOCIETY

Свързващото звено между хората, за които нощният живот не е нещо самоцелно

0 коментара Сподели:

Минаването през завесите на 6 декември в Blender Club ще бъде персонален манифест за всеки, решил да стане част от една нова общност на име Midnight Society.

Съвсем като за първа среща клубът срещу фонтаните на НДК ще претърпи метаморфоза, която дори свети Никола (нали е Никулден) ще оцени по достойнство. Артистите от „ММУУЗЗАА“ (виж какви ги вършат тук) са гаранция за умопомрачаващ декор, а към това прибави и  интелигентна house музика.

Midnight society всъщност е готина идея на група среднощни ентусиасти.

Описват го така: “Това е общество, което не разделя, а обединява, не слага рамки, а ги чупи.  Общество, за което не социалният статут е определящ, а идеята и нуждата да изразиш себе си. Тази вечер ще положим основите на освобождаваща от предразсъдъци идеология.”

Ние от Go Guide искаме да те успокоим, че Midnight Society няма да е тайно, окултно общество, а приятна парти платформа, която има за цел да обедини кръга от хора, които ценят качествената deep house и deep-tech музика. Идеята е на едно място да се съберат, срещнат и свържат хора, които се интересуват от тенденциите в електронната музика и всички произтичащи изкуства около clubbing-a.

За някои от вас резидент DJ-ите на Midnight Society са вече познати – The Foreigners, а за тези, които не са се сблъсквали с тяхното присъствие зад пулта, ще кажем следното: те са българско DJ дуо – плод на българо-сирийската и българо-арменската дружба. Необикновен факт, който придава една особена нотка на космополитност в тяхното звучене. Фарис и Сандро са намерили перфектната симбиоза за представянето на най-качествената deep house и deep-tech музика, на която може би си се натъквал в последно време.
Гост DJ-и са авторите на най-успешното българско радио шоу за електронна музика – Addicted To Music в ефира на Radio NOVA. Това са добрите ни познайници DJ Silver и DJane Koki.

Be there!
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *